Με το μεγάλο αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ να ξεχωρίζει συνεχίζεται η ένατη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Μετά από τρία χρόνια λόγω της περιπέτειας της Ένωσης στις χαμηλότερες κατηγορίες οι «πράσινοι» κοντράρονται με τους «κίτρινους» στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (19:30, Novasports 1) σε ένα από τα παραδοσιακά παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στόχος και των δύο ομάδων είναι η νίκη που θα τους κρατήσει ζωντανούς στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού. Το αξιοσημείωτο του αγώνα είναι ότι στον πάγκο της Ένωσης θα κάνει ντεμπούτο ο Γκους Πογιέτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρόγραμμα της ημέρας ξεκινά από την Τρίπολη, όπου ο Αστέρας υποδέχεται τον ΠΑΟΚ, ενώ λίγη ώρα αργότερα διεξάγονται οι αναμετρήσεις Ξάνθη-Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός.

Το Σάββατο ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής με 2-0 από την έδρα της Βέροιας, ενώ με το ίδιο σκορ έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στο Λεβαδειακό και τον Πανιώνιο, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να συνεχίζει να βρίσκεται σε τροχιά… πλέι οφ. Ο Πλατανιάς στην Κρήτη επικράτησε 2-1 της Καλλονής.

Η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με το παιχνίδι Ηρακλής-Ατρόμητος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 9η αγωνιστική

Σάββατο 31 Οκτωβρίου
Λεβαδειακός-Πανιώνιος 0-2
Πλατανιάς-Καλλονή 2-1
Βέροια-Ολυμπιακός 0-2

Κυριακή 1 Νεομβρίου

15:00 Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (Novasports 2)
17:15 Ξάνθη-Παναιτωλικός (Novasports 4)
17:15 ΠΑΣ Γιάννινα-Πανθρακικός (Novasports 2)
19:30 Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (Novasports 1)

Δευτέρα 2 Νοεμβρίου

19:30 Ηρακλής-Ατρόμητος (Novasports 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης