Την ένατη νίκη του σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή Super League πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε 2-0 της Βέροιας. Σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» χρίστηκαν οι Ιντέγε (55’) και Ντουρμάζ (74’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Ο Ολυμπιακός δεν έπιασε καλή απόδοση στο πρώτο μέρος και δυσκολεύτηκε απέναντι στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία της Βέροιας, ωστόσο βρήκε τους τρόπους να σκοράρει δύο φορές και να πανηγυρίσει ακόμα μία επαγγελματική νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βέροια από την άλλη, δεν είχε την κατοχή, αλλά στο πρώτο μέρος απείλησε την εστία του Ρομπέρτο δύο φορές με τον Καϊκούτ και ακόμα μία με τον Ναζλίδη. Για τον Ολυμπιακό ξεχώρισαν οι δύο φορές όπου ο Φορτούνης εκτέλεσε απευθείας φάουλ, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Λόπεζ.

Το γκολ ήρθε στο 55’. Ο Ερνάνι έκανε από αριστερά τη σέντρα, ο Λόπεζ προσπάθησε να διώξει με τα πόδια και έστειλε την μπάλα πάνω στον Ιντέγε, ο οποίος με την κόντρα χρίστηκε σκόρερ.

Στο 74’ το παιχνίδι στην ουσία τελείωσε, καθώς ο Ντουρμάζ με απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Λόπεζ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Η Βέροια στο 87’ έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ιμπραΐμ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέροια – Ολυμπιακός 0-2 (Novasports 1)

Γκολ: 55′ Ιντέγε, 74′ Ντουρμάζ

Κίτρινες κάρτες: Ιμπραΐμ, Εντζεγκέλε, Νέτο – Μποτία, Σιόβας

Κόκκινες κάρτες: 87′ Ιμπραΐμ

Βέροια:
Λόπεζ, Μαλόν, Εντζεγκέλε, Πούγγουρας, Γιαννούλης, Ιμπραΐμ, Άρτσε (72′ Σιόντης), Μαγέφσκι, Ναζλίδης, Καϊκούτ, Αμπντούν (75′ Μερεμπασβίλι).

Ολυμπιακός:
Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας, Μαζουακού, Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο (46′ Ερνάνι), Φορτούνης (84′ Φινμπόγκασον), Σεμπά (72′ Ντουρμάζ), Ιντέγε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης