Ο Πανιώνιος επικράτησε 2-0 του Λεβαδειακού στη Βοιωτία, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής της Super League. Τα γκολ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης σημείωσαν οι Καραμάνος (46’) και Μπουμάλ (57’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς μεγάλες στιγμές με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να διαφυλάξουν το μηδέν στην άμυνά τους. Για τους γηπεδούχους στο 10’ ο Μαχαίρας επιχείρησε ένα διαγώνιο σουτ από τα αριστερά, χωρίς να βρει στόχο, ενώ στο 26’ ο Ρομέου δεν μπόρεσε να απειλήσει τον Παπαδόπουλο.

Για τον Πανιώνιο στο 35′ ο Μπουμάλ εκτέλεσε το κόρνερ, ο Τσιντώτας απέκρουσε με τις γροθιές, η μπάλα έφτασε ξανά στον Μπουμάλ, ο οποίος έκανε το σουτ, αλλά αστόχησε.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αιφνιδίασε στο δεύτερο ημίχρονο τον Λεβαδειακό και άνοιξε το σκορ. Στα 26 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα ο Μπουμάλ έβγαλε τη σέντρα και ο Καραμάνος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η προσπάθεια του Λεβαδειακού να ισοφαρίσει στο 55’ δεν καρποφόρησε, καθώς το σουτ του Μαχαίρα πέρασε δίπλα από το δοκάρι. Από την άλλη, ο Πανιώνιος βρήκε νέα ευκαιρία στο 57’ και σκόραρε με αποτέλεσμα να κλειδώσει τη νίκη. Ο Μπακασέτας έβγαλε κάθετα μέσα στην περιοχή στον Μπουμάλ, ο οποίος με ψηλοκρεμαστό σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Μέχρι το τέλος, ο Μάντζιος στο 63’ και ο Μασούρας στο 88’ βρέθηκαν κοντά στο γκολ, αλλά δεν τα κατάφεραν με αποτέλεσμα το 2-0 να παραμείνει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Λεβαδειακός – Πανιώνιος 0-2 (Novasports 3)

Γκολ: 46′ Καραμάνος, 57′ Μπουμάλ

Κίτρινες κάρτες:
Μαχαίρας, Στάθης, Ντομοβτσίσκι – Βιγιάλμπα, Οικονόμου, Κόρμπος

Κόκκινες κάρτες:


Λεβαδειακός (Μάντζιος):
Τσιντώτας, Γιάχιτς, Μουλόπουλος (80’ Μίνγκας), Εντουίν, Στάθης, Φαβάλι, Μαχαίρας (64’ Γιακουμάκης), Νικολάου, Ρομέου, Μάντζιος, Ναβάρο(68’ Ντομοβτσίσκι).

Πανιώνιος (Ουζουνίδης):
Παπαδόπουλος, Οικονόμου, Μπακασέτας(68’ Ανσαριφάρντ), Ρισβάνης, Μπουμάλ, Χατζηισαΐας, Σιώπης, Βλάχος, Κόρμπος, Καραμάνος (82’ Χαλκιαδάκης), Βιγιάλμπα (79’ Μασούρας).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης