Με πέντε διαφορετικούς σκόρερ, ο Παναθηναϊκός συνέτριψε 5-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη, σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Τα γκολ για την ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη σημείωσαν οι Κλωναρίδης (7′), Μπεργκ (9′), Μολέδο (31′), Εμποκού (39′) και Μπουμάλ (83′).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να «καθαρίσει» το ματς πριν καν… ζεσταθούν οι δύο ομάδες, καθώς πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο προηγήθηκε με 2-0. Αρχικά, ο Μπεργκ στο 4΄ βρέθηκε απέναντι από τον Ντοναρούμα, αλλά πλάσαρε άουτ, ένα λεπτό μετά αστόχησε από καλή θέση, όμως στο 7΄ οι «πράσινοι» αξιοποίησαν την υπεροχή τους.

Με εξαιρετική ασίστ ο Μπουμάλ έβγαλε τον Κλωναρίδη τετ-α-τετ με τον Ντοναρούμα, ο οποίος σημείωσε το 1-0. Δύο λεπτά αργότερα, με νέα μπαλιά στην «πλάτη» της άμυνας του Αστέρα, ο Εμποκού έδωσε την ευκαιρία στον Μπεργκ να «γράψει» το 2-0.

Για τον Αστέρα στο 17’ ο Μανιάς έχασε ευκαιρία να μειώσει, ενώ αντίθετα ο Παναθηναϊκός στο 30’ έφτασε στο 3-0. Από το φάουλ του Εμποκού, ο Μολέδο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ ο Παναθηναϊκός συνέχιζε να απειλεί. Στο 36΄ ο Μπεργκ νικήθηκε σε νέο τετ-α-τετ από τον Ντοναρούμα, αλλά τρία λεπτά μετά, ο Εμποκού ήταν εύστοχος απέναντι στον Ιταλό δίδοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Παναθηναϊκού (4-0).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο δεύτερο μέρος ο ρυθμός έπεσε, ενώ ο Αστέρας ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, καθώς ο Ιγκόρ άντεξε 13 λεπτά στο ματς και στο 78΄ τέθηκε νοκ άουτ με τραυματισμό. Οκτώ λεπτά πριν το φινάλε το «τριφύλλι» βρήκε τον τρόπο να πετύχει το 5-0 με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Ολιβιέ Μπουμάλ.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 0-5 (Novasports 1)

Γκολ: 7′ Κλωναρίδης, 9′ Μπεργκ, 31′ Μολέδο, 39′ Εμποκού, 83′ Μπουμάλ

Κίτρινες κάρτες:
Γκαϊντούτσικ, Τσουκαλάς, Γιαννούλης – Μολέδο, Π. Βλαχοδήμος

Κόκκινες κάρτες:


Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος):
Ντοναρούμα, Δημούτσος, Χαμντανί (23′ Γκαϊντούτσικ), Σελίν, Γιαννούλης, Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς, Καλτσάς, Μάσα (65′ Ίγκορ), Φαρίνια (46′ Τσιλιανίδης), Μανιάς.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Ο. Βλαχοδήμος, Μολέδο, Κουτρουμπής, Κουλιμπαλί, Χουλτ, Κουρμπέλης (81′ Ρέις), Ζέκα, Μπουμάλ, Εμποκού (46′ Π. Βλαχοδήμος), Κλωναρίδης (74′ Πίσπας), Μπεργκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης