Με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό για την 13η αγωνιστική της Super League. Οι «πράσινοι» άνοιξαν το σκορ στο 30’ με τον Λαγό, ενώ έξι λεπτά μετά ισοφάρισε ο Σανκαρέ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα, που διεξήχθη υπό βροχή, καταγράφηκε στο 8’ με τον Μάσα να σημαδεύει το δοκάρι του Στιλ. Ο Αστέρας, που μπήκε φουριόζος στο ματς, είχε νέα καλή στιγμή στο 14’, όταν ο Γιαννιώτας βγήκε μόνος από δεξιά, αλλά ο Στιλ αντέδρασε σωστά και απέκρουσε. Να σημειωθεί ότι ο Άγγλος κίπερ όπου χρειάστηκε φώναξε «παρών», ενώ ενδεικτική είναι η απόκρουση που πραγματοποίησε στο 20’, όταν απομάκρυνε με το πόδι την προσπάθεια του Πάρα.

Ο Παναθηναϊκός άνοιξε το σκορ, κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο 30’ ο Ζέκα βρήκε με σέντρα στο δεύτερο δοκάρι τον αμαρκάριστο Λαγό, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει με κεφαλιά.

Πάντως, η χαρά των «πράσινων» δεν κράτησε πολύ. Έξι λεπτά αργότερα, οι Αρκάδες έφτασαν στην ισοφάριση. Ο Λούι έβγαλε τη σέντρα από δεξιά και ο Σανκαρέ πήδηξε πιο ψηλά από τον Σίλντενφελντ, ισοφαρίζοντας με κεφαλιά. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με τον Στιλ να κάνει διπλή επέμβαση στο 45’, σταματώντας τους Φερνάντες και Τσοκάνη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δεν βοήθησε τους παίκτες των δύο ομάδων για να παίξουν οργανωμένα στο δεύτερο μέρος, ενώ μετά από κάποια ώρα ήταν φανερό ότι τους εξάντλησε.

Παρ’ όλα αυτά ο Παναθηναϊκός έχασε ευκαιρία με τον Πέτριτς στο 59′, ενώ στο 71’ ο Στιλ σταμάτησε την προβολή του Γκοϊάν και κράτησε το 1-1 για τους «πράσινους». Μέχρι το τέλος καταγράφηκε ένα σουτ του Μπούι για τον Παναθηναϊκό και ένα του Μπαράλες για την Τρίπολη, τα οποία δεν βρήκαν δίχτυα. Έτσι, το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Αστέρας Τρίπολης – Παναθηναϊκός 1-1 (Novasports 1)

Γκολ: 30′ Λαγός (Παναθηναϊκός), 36′ Σανκαρέ (Αστέρας)
8′ δοκάρι ο Μάσα (Αστέρας)

Κίτρινες κάρτες: Σανκαρέ, Γκοϊάν – Κουτρουμπής

Κόκκινες κάρτες:

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης):
Κοσίσκι, Λούι, Τσοκάνης, Γκοϊάν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Γιαννιώτας (64′ Μπαντιμπανγκά), Πάρα (70′ Μπαράλες), Φερνάντες (80′ Παντελιάδης), Μάσα.

Παναθηναϊκός (Αναστασίου):
Στιλ, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες (69′ Μπούι), Λαγός, Ζέκα, Ατζαγκούν (55′ Μπαϊράμι), Πέτριτς (75′ Κλωναρίδης), Μπεργκ.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης