Ο  Αστέρας Τρίπολης επικράτησε 2-1 με ανατροπή του Απόλλωνα Σμύρνης στην Αρκαδία, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League και διατηρήθηκε στην προνομιούχο πέμπτη θέση που στέλνει στο Europa League. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 64’ με τον Τσουκαλά, όμως οι Αρκάδες έφτασαν στη νίκη με γκολ των Κώτσιρα (82′) και Καλτσάς (84΄). Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες: Στο 77’ ο Κώτσιρας για τον Αστέρα, στο 80’ ο Ελμπάζ για τον Απόλλωνα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «ελαφρά ταξιαρχία» προηγήθηκε στο 64΄ με εκπληκτικό μακρινό σουτ του Τσουκαλά και όλα έδειχναν ότι οι Αρκάδες θα βρίσκονταν σε μειονεκτική θέση στη μάχη με την Ξάνθη για την ευρωπαϊκή έξοδο.

Όμως στο 82΄ ο Κώτσιρας κατάφερε να ισοφαρίσει για τους γηπεδούχους και δύο λεπτά αργότερα (84΄) ο Καλτσάς να κάνει το 2-1 κατά του αδιάφορου στη βαθμολογική κατάταξη Απόλλωνα και να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της ομάδας του για την κατάκτηση της 5ης θέσης.

Στο 79΄ οι φιλοξενούμενοι που έπαιζαν χωρίς άγχος είχαν δοκάρι με τον Ελμπάζ, ενώ ο Αστέρας έχασε μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει στο 42′, όταν μετά από σέντρα του Μσνιά, ο Ιγκλέσιας έπιασε την κεφαλιά η οποία έφυγε άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστέρας Τρίπολης – Απόλλων Σμύρνης 2-1 (Novasports extra 1)

Γκολ: 64′ Τσουκαλάς (Απόλλων), 82′ Κώτσιρας (Αστέρας), 84′ Καλτσάς

Κίτρινες κάρτες:
Γιαννούλης, Πασαλίδης, Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Καλτσάς

Κόκκινες κάρτες:


Αστέρας Τρ. (Παντελίδης):
Αθανασίαδης, Γιαννούλης (71′ Μαντιντά), Κώτσιρας, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (65′ Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (46′ Κυριακόπουλος), Μανιάς.

Απόλλων Σμ. (Παράσχος):
Χουάντερσον, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Παπάζογλου, Στάθης, Ζησόπουλος, Κονέ, Χουάρες (89′ Μενδρινός), Τσουκαλάς, Αλμπάνης (30′ Ελμπάζ), Σιατραβάνης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης