Ισόπαλος 2-2 με τον Αστέρα αναδείχθηκε ο Ηρακλής, στο παιχνίδι για την 30η και τελευταία αγωνιστική της Super League. Ο «Γηραιός» στο 26’ προηγήθηκε με τον Ζιαμπάρη, ενώ οι Αρκάδες ανέτρεψαν το σκορ με τους Κυριακόπουλο (37’) και Γκοντό (53’ πεν.). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 76’ ο Δώνης με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο ομάδες έπαιξαν χωρίς άγχος, καθώς είχαν εξασφαλίσει και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία. Ο Ηρακλής προηγήθηκε στο 26’ όταν μετά από κόρνερ ο Ζιαμπάρης νίκησε στον αέρα τον Ζουμά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Οι Αρκάδες ισοφάρισαν στο 37’ με το καταπληκτικό σουτ του Κυριακόπουλου, ενώ στο 56’ ο Γκοντό κέρδισε πέναλτι καθώς ανατράπηκε από τον Γιαννίκογλου και ευστοχώντας από τα ένδεκα βήματα σημείωσε το 2-1.

Με μία εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Δώνη στο 76’ διαμορφώθηκε το τελικό 2-2, που δεν άλλαξε στο 87’, καθώς ο Μάσα σημάδεψε το δοκάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αστέρας Τρίπολης-Ηρακλής 2-2 (Novasports ST)

Γκολ: 37′ Κυριακόπουλος, 53′ πεν. Γκοντό – 26′ Ζιαμπάρης, 76′ Δώνης

Κίτρινες κάρτες:
Κώτσιρας – Γιαννίκογλου, Ζιαμπάρης

Κόκκινες κάρτες:


Αστέρας Τρίπολης:
Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Σελίν, Ζούμα (58′ Ευαγγέλου), Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας, Χαμντανί, Στανισάβλιεβιτς (64′ Μάσα), Γκοντό, Μανιάς (87′ Τσουκαλάς).

Ηρακλής:
Γιαννίκογλου, Σαραμαντάς, Πασάς (60′ Ηλιάδης), Κούρος (81′ Καραγκούνης), Ζιαμπάρης, Δώνης, Τζανετόπουλος, Αργυρόπουλος, Γροντής, Μπαστακός, Περόνε (59′ Λουκίνας).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης