Με το σκορ στο ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ματς της 8ης αγωνιστικής της Super League ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τον Αστέρα Τρίπολης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 66’ με πολύ όμορφο γκολ του Μοράρ, ενώ για τους Αρκάδες ισοφάρισε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καλτσάς.
Το πρώτο ημίχρονο ήταν κακό και οι δύο ομάδες σπατάλησαν 45΄ χωρίς να δημιουργήσουν φάση. Το μόνο αξιοσημείωτο στην αναμέτρηση ήταν ο τραυματισμός του Βαλεντίνου Βλάχου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, με τον παίκτη να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός ανέβασε την απόδοσή του και έφτασε μια ανάσα από το γκολ στο 63′. Ο Μανά επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και σταμάτησε στο δοκάρι του Αθανασιάδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Μοράρ από πολύ μακριά εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα κόντραρε, πήρε ύψος και κατέληξε στα δίχτυα του Αστέρα. Ο Αστέρας, που πίεσε και κυνήγησε την ισοφάριση, το κατάφερε στις καθυστερήσεις με γκολ του Καλτσά, ύστερα από σέντρα του Δουβίκα.

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1 (ΕΡΤ)

Γκολ: 66′ Μοράρ (Παναιτωλικός), 90′ +3′ Καλτσάς (Αστέρας Τρίπολης)
63′ δοκάρι ο Μανά
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-0 (66′ Μοράρ)
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 1-1 (90’+3′ Καλτσάς)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Κίτρινες κάρτες:
Ρότσα, Λουσέρο, Μάζουρεκ – Ιγκλέσιας, Τσιλιανίδης

Κόκκινες κάρτες:


Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας):
Κυριακίδης, Μαρινάκης, Πάουλο (46′ Μπαρμπόσα), Μάζουρεκ, Μοράρ (75′ Καμαρά), Ντίας, Ρότσα, Μάλης, Άργκους, Λουσέρο, Μανά (81′ Χαντάκιας).

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος (45′ Κώτσιρας), Κυριακόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Τόνσο (72′ Δουβίκας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (61′ Φερνάντεζ), Μανιάς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης