Ο Ατρόμητος επικράτησε 1-0 του Πανιώνιου στο Περιστέρι στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής της Super League. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 82’ από τον Λαζαρίδη, ενώ στο 42’ ο Ναπολεόνι έχασε πέναλτι.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που πίεσε για το γκολ και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Πανιώνιο να προσπαθεί να φτάσει στην αντίπαλη εστία με αντεπιθέσεις. Στο 10′ ο Ναπολεονί κατάφερε να περάσει τον Διούδη, αλλά το πλασέ του δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 25’ ο Μπουμάλ γύρισε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και ο Μπρίτο βγήκε σε θέση τετ α τετ, χωρίς όμως να σκοράρει.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πανιώνιος απάντησε με τον Ανσαριφάρντ να περνάει τον Γκορμπούνοφ και να μην μπορεί να σκοράρει, αφού ο Φυτανίδης έκοψε τη μπάλα πάνω στην γραμμή.

Η μεγαλήτερη ευκαιρία του αγώνα χάθηκε στο 40’. Ο Ατρόμητος κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Ναπολεόνι από τον Χατζηισαΐα, όμως ο Διούδης νίκησε τον Ιταλός και στην εκτέλεση, αλλά και στην επαναφορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανιώνιος στο 53’ έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Μπακασέτας με σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ στο 60′ ο Ανσαριφάρντ έχασε την ευκαιρία να σκοράρει σε τετ α τετ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Διούδης απέκρουσε το καλό σουτ του Πίτου Γκαρσία, ενώ το γκολ ήρθε στο 88’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Μπιτολο προσπάθησε να πάρει την κεφαλιά, ο Βλάχος δεν απομάκρυνε σωστά και ο Λαζαρίδης από το ύψος της περιοχής νίκησε με συρτό σουτ τον Διούδη.

Να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος διαμαρτυρήθηκε για οφσάιντ του Λε Ταλέκ, ο οποίος από αντικανονική θέση προσπάθησε να φτάσει τη μπάλα και μπέρδεψε τον Διούδη.

Ατρόμητος – Πανιώνιος 1-0 (Novasports 3)

Γκολ: 88′ Λαζαρίδης
42’ έχασε πέναλτι ο Ναπολεόνι

Κίτρινες κάρτες: Ούμπιντες, Γοδόι – Μητρόπουλος, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης

Κόκκινες κάρτες:

Ατρόμητος (Δέλλας): Γκορμπούνοφ, Πίτου Γκαρσία, Μπιτόλο, Φυτανίδης (46’ Κοντοές), Γοδόι, Ούμπιδες, Μπρίτο, Μαρσελίνιο (76’ Κούρος), Ναπολεόνι, Ουσέρο (60’ Λε Ταλέκ), Λαζαρίδης.

Πανιώνιος (Ουζουνίδης): Διούδης, Βαλ. Βλάχος, Μπακασέτας, Χατζηισαΐας, Σιώπης (90′ Βιγιάλμπα), Ρισβάνης, Μητρόπουλος, Οικονόμου, Μασούρας, Ανσαριφάρντ (84′ Χαλκιαδάκης), Μπουμάλ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης