Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε 1-0 της Κέρκυρας στους «Ζωσιμάδες» σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Super League. Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε στο 18’ ο Κόντε με εκτέλεση πέναλτι.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες στιγμές του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από ένα κακό πρώτο 15λεπτο, στο οποίο οι δύο ομάδες έκαναν πάρα πολλά λάθη, στο 17΄ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από χέρι του Ντιμιτρόφσκι. Ο Κόντε ανέλαβε να εκτελέσει και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κουτζαβασίλη ανοίγοντας το σκορ για τους Ηπειρώτες.

Ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν καλός, ενώ η ομάδα του Γιάννη Πετράκη δεν πιέστηκε ιδιαίτερα στη συνέχεια. Πέρα την ευκαιρία της Κέρκυρας στο 51΄ με την κεφαλιά του Τουράμ από καλή θέση, που έφυγε άουτ, οι φιλοξενούμενοι δεν δημιούργησαν φάσεις με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί με τον ΠΑΣ να φτάνει στη νίκη με 1-0.

ΠΑΣ Γιάννινα – Κέρκυρα 1-0 (Novasports 3)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γκολ: 18′ πεν. Κόντε

Κίτρινες κάρτες:
Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς

Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Πασχαλάκης, Μιχαήλ, Ζάιρο (79′ Κοροβέσης), Μπέριος, Καρανίκας, Ακόστα, Λίλα, Ναδάλες, Βιντάλ (74′ Γιάκος), Κόντε, Κοζορώνης (90′ Σκόνδρας).

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κουτζαβασίλης, Ντιμιτρόφσκι, Ζορμπάς (81′ Ονίλο), Γκόμες, Σπίνουλας, Ανδρεόπουλος (74′ Κόντος), Ιωάννου, Επστάιν, Ζαραδούκας (64′ Γεωργακόπουλος), Τουράμ, Νίκιτς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης