Ο Αλέξης Κούγιας διατυμπανίζει όπου βρεθεί και όπου σταθεί το ακέραιο του χαρακτήρα του όμως η πραγματικότητα είναι κάπως διαφορετική και αποτυπώθηκε με τον πλέον χειροπιαστό τρόπο στο γήπεδο της Λάρισας!


Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στη Λάρισα και τον ΠΑΟΚ αμαύρωσε την ιστορία των «βυσσινί»
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στη Λάρισα και τον ΠΑΟΚ, που ολοκληρώθηκε με σκορ 1-1 αμαύρωσε την ιστορία του συλλόγου που μετρά χρυσές σελίδες, καθώς αφού επιτέθηκε λεκτικά στον Ελ Καντουρί, δεν δίστασε να τον φτύσει, με τον τηλεοπτικό φακό να τον «συλλαμβάνει»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειωθεί ότι ο Αλέξης Κούγιας κατά δήλωσή του είναι δικηγόρος των «Παραπολιτικών», του Κουρτάκη και του Μαρινάκη. Να τον χαίρονται!

Θαυμάστε τον άνθρωπο του ποδοσφαίρου, τον μεγαλοδικηγόρο και τελικά… «καραγκιόζη» Αλέξη Κούγια:


Αναμένουμε πλέον με ενδιαφέρον να δούμε το τι μέλλει γενέσθαι. Ο αθλητικός εισαγγελέας θα ασκήσει πειθαρχική δίωξη στον Αλέξη Κούγια, ο οποίος αφού απολογηθεί αναμένεται να τιμωρηθεί με ποινή που προβλέπεται από τις διατάξεις, προκειμένου να μπει τέλος στην αλητεία!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Συμπεριφορά που ίσως χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης»

Μετά το τέλος του επεισοδίου ο Ιβάν Σαββίδης παρουσιάστηκε εξοργισμένος από τη γενικότερη συμπεριφορά σε βάρος του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, οι συνεργάτες του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ μετέφεραν τη θέση του Ιβάν Σαββίδη.

Αναλυτικά:

«Αυτό που είδα σήμερα να συμβαίνει στο γήπεδο της Λάρισας είναι μια τριτοκοσμική εικόνα. Αν δεν ντρέπεται ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ για τη δική του συμπεριφορά, οφείλουν τα αρμόδια όργανα της ΕΠΟ και της Superleague να τον συνετίσουν.

Φτάνει με τη συμπεριφορά του που ίσως χρήζει ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Βλέποντας τον αγώνα εξοργίστηκα πολύ περισσότερο γιατί οι επιθέσεις στους ποδοσφαιριστές μας ήταν αναίτιες. Δεν θα αφήσω να περάσει ατιμώρητη αυτή η συνειδητή απουσία ασφάλειας γύρω από την ομάδα μου, από τους διοργανωτές του αγώνα. Δεν δέχομαι καν καμία συγγνώμη για τέτοιες εγκληματικές αμέλειες. Υπάρχουν κανόνες και πρέπει να εφαρμοστούν σκληρά για όλους».

Καρέ-καρέ οι εικόνες ντροπής

Ισόπαλο το ματς

Μπορεί η συμπεριφορά του Αλέξη Κούγια να επισκίασε την αναμέτρηση, ωστόσο στο «AEL FC Arena» παίχτηκε και ποδόσφαιρο. Ο αγώνας για την 6η αγωνιστική ολοκληρώθηκε με το ισόπαλο 1-1. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 44’ με τον Λέο Μάτος, ενώ οι «βυσσινί» ισοφάρισαν στο 89’ με Κριζμάν. Για τον «Δικέφαλο του Βορρά» αποβλήθηκε στο 87’ με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κουλούρης.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Η Λάρισα ξεκίνησε την αναμέτρηση δίνοντας έμφαση στην αμυντική της λειτουργία και κατάφερε για 35 λεπτά να περιορίσει τον ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» από την πλευρά του δεν επαναπαύθηκε στο 0-0 και προσπάθησε να σκοράρει πριν το τέλος του σαρανταπεντάλεπτου.

Οι φιλοξενούμενοι προειδοποίησαν τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ με τον Βιεϊρίνια να πρωταγωνιστεί στις φάσεις του 39’ και του 40’, ενώ ο Λέο Μάτος ήταν ο ποδοσφαιριστής που άνοιξε το σκορ. Από την πάσα του Μαουρίτσιο ο άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» στο 44’ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και σημείωσε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Λάρισα αποφάσισε να βγει στην επίθεση και προσπάθησε να βρει τον τρόπο να σκοράρει για να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Λεοζίνιο αστόχησε σε προβολή στο 56΄, ενώ η κεφαλιά του Περόνε είχε την ίδια κατάληξη στο 77΄. Από την άλλη, ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να ελέγξει το ματς και τα κατάφερε μέχρι την φάση του 87ου λεπτού.

Ο Κουλούρης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον Ζίζιτς και δύο λεπτά αργότερα ο Κριζμάν πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ρέι και ισοφαρίζοντας διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Λάρισα – ΠΑΟΚ 1-1 (Novasports 2)

Γκολ: 44′ Μάτος (ΠΑΟΚ), 89′ Κριζμάν (Λάρισα)

Κίτρινες κάρτες:
Φάρκας, Αγκάνοβις, Περόνε, Φατιόν – Μαουρίτσιο, Σαμπράνο, Πέλκας, Μάτος

Κόκκινες κάρτες:
87′ Κουλούρης

ΑΕΛ:
Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς (24′ Φάρκας), Ζίζιτς, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (76′ Περόνε), Κρίζμαν, Ναζλίδης (84′ Μασούρας).

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Σαμπράνο, Βαρέλα, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Μαουρίτσιο, Βιεϊρίνια (85′ Μακ), Ελ Καντουρί, Πέλκας (63′ Σάκχοφ), Πρίγιοβιτς (72′ Κουλούρης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης