Με τον θάνατο του φιλάθλου του λίγες ώρες πριν τη σέντρα να έχει επισκιάσει φυσικά το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ έμεινε στη λευκή ισοπαλία (0-0) με τον Λεβαδειακό, για την πρεμιέρα της Super League, αφήνοντας έτσι δύο βαθμούς στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Oι δύο ομάδες έχασαν πολλές ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο τέρμα, ωστόσο τελικά οι εστίες των δύο γκολκίπερ παρέμειναν… άθικτες. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι το 53′ σε σουτ το Γιουσούφ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί ότι με μαύρα περιβραχιόνια αγωνίστηκαν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, στη μνήμη του οπαδού της ομάδας που έχασε τη ζωή του στη Λιβαδειά.

OI KΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Παιχνίδι κέντρου το ματς, από το ξεκίνημα, με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Ο Γιουσούφ στο 7΄ και ο Νιάσε στο 11΄ αστόχησαν σε προσπάθειές τους να ανοίξουν το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον «Δικέφαλο» να «ανεβάζει» στροφές στη συνέχεια, αλλά να μην μπορεί να φανεί απειλητικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να φτάσουμε στο 29ο λεπτό, όταν ο Μακ βρήκε τον Πρίγιοβιτς και ο τελευταίος, πριν σουτάρει, φάνηκε να ανατρέπεται από τον Μητρόπουλο.

Πάντως ο διαιτητής έδειξε «παίζεται», με αυτή τη φάση να προκαλεί λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των προπονητών των δύο ομάδων, Ζοζέ Ανιγκό και Ραζβάν Λουτσέσκου, που λόγω της λογομαχίας που είχαν αποβλήθηκαν από τον διαιτητή.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο ομάδες εμφανίστηκαν πιο δραστήριες στο χορτάρι, με τον ΠΑΟΚ να απειλεί πρώτος και τον Ζαραδούκα να διώχνει την μπάλα στη γραμμή, στο 49΄, μετά από σουτ του Ενρίκε.

Στο 53΄ ήταν σειρά των γηπεδούχων να πλησιάσουν στο γκολ, όταν η μπάλα μετά το σουτ του Γιουσούφ, και την επέμβαση του Ρέι, χτύπησε το δοκάρι του δικεφάλου του Βορρά.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με την πιο …συγκινητική στιγμή να καταγράφεται στις καθυστερήσεις, για τον Λεβαδειακό, όταν ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ εξουδετέρωσε σουτ του Γιακουμάκη.

Κίτρινες: Νιάσε, Τριποτσέρης, Αντιλεού, Μπραντάο – Μαλεζάς, Μακ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τριποτσέρης, Μητρόπουλος, Ζαραδούκας (86΄ Ζοάο), Τσαμπούρης, Μεντί, Αντιλεού, Νιασέ, Μπραντάο (82΄ Σίλβα), Γιακουμάκης, Γιουσούφ (88΄ Καψάσκης)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ρέι, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Τσίμιροτ, Κάτσε (57΄ Σάκχοφ), Λημνιός (62΄ Μπίσεσβαρ), Ενρίκε (68΄ Κάμπος), Μακ, Πρίγιοβιτς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης