Ο Λεβαδειακός επικράτησε με 2-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη, σε παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Super League. Πρωταγωνιστής ήταν ο Γιακουμάκης που πέτυχε γκολ στο 5ο και το 45ο λεπτό, ενώ για την ομάδα της Νέας Σμύρνης που απώλεσε ένα αήττητο σερί έντεκα αγώνων, αποβλήθηκε στο 12’ ο Ανσαριφάρντ.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε στην πρώτη του καλή στιγμή. Μόλις στο 5’ ο Μίνγκας πέρασε την μπάλα στον Μάντζιο και αυτός τη γύρισε για τον Γιακουμάκη, που πλάσαρε με τη μία και άνοιξε το σκορ. Ο Πανιώνιος έμεινε με 10 παίκτες στο 13’, με τον Ανσαριφάρντ να αντικρίζει την απευθείας κόκκινη κάρτα από τον Δελφάκη, για σκληρό μαρκάρισμα στον Μουλόπουλο.

Ο Πανιώνιος παρότι αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να ισοφαρίσει, όμως πλήρωσε ένα λάθος στην άμυνά του και δέχθηκε δεύτερο τέρμα. Στο 45’ ο Κόρμπος έκανε λάθος στην προσπάθειά του να γυρίσει την μπάλα στον Διούδη και ο Γιακουμάκης, αφού πέρασε τον κίπερ των «κυανέρυθρων», σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Στο δεύτερο μέρος ο Πανιώνιος είχε δοκάρι με τον Καραμάνο στο 59’, ωστόσο στο τελευταίο μισάωρο ο Λεβαδειακός κράτησε το προβάδισμα και έφτασε στη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανιώνιος – Λεβαδειακός 0-2 (Novasports 7)

Γκολ: 5′, 45′ Γιακουμάκης

Κίτρινες κάρτες: Μπακασέτας, Μπαργκάν, Χαλκιαδάκης – Στάθης, Μανωλάς, Μαχαμάτ, Ατζαγκούν

Κόκκινες κάρτες: 13′ Ανσαριφάρντ

Πανιώνιος (Μαρίνος Ουζουνίδης):
Διούδης, Τασουλής (77′ Μπαργκάν), Κόρμπος, Ρισβάνης, Τζανδάρης (64′ Χαλκιαδάκης), Σιώπης, Μπακασέτας, Βλάχος, Καραμάνος, Μασούρας (60′ Καθάριος), Ανσαριφάρντ.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος):
Βερέμκο, Μουλόπουλος, Μανωλάς, Μαχαμάτ, Μίνγκας (77′ Τόπι), Ατζαγκούν, Γιάχιτς, Στάθης (90′ Παππάς), Γιακουμάκης (87′ Μπεν), Τριποτσέρης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης