Σήμερα στις 19.30 (OTE Spοrts3) o ΠΑΟΚ φιλοξενεί στην Τούμπα τον Ολυμπιακό, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο νεανικός ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό, θέλοντας να επαναλάβει ό,τι έπραξε στις δύο προηγούμενες φορές που τον φιλοξένησε για το Κύπελλο, ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για πρόκριση στον τελικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τόσο ο Τούντορ όσο κι ο Μάρκο Σίλβα έχουν τις απουσίες τους για το εν λόγω ματς.

Ο Κροάτης τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ροντρίγκες και Μπερμπάτοφ, ενώ στη Θεσσαλονίκη δεν ταξίδεψαν οι Πάρντο, Ντουρμάζ, Μαζουακού και Ζντιέλαρ.

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο με τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια και τους Τζαβέλλα, Βίτορ-Χατζηισαΐα στην άμυνα. Λέοβατς και Κίτσιου θα είναι στα άκρα κι οι Τσίμιροτ-Χαρίσης στο κέντρο, με τον Πέλκα μπροστά τους. Αθανασιάδης και Μακ θα είναι στην κορυφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Ολυμπιακό, κάτω από το τέρμα θα κάτσει ο Ρομπέρτο (δεν αποκλείεται η παρουσία του Καπίνο) με τους Ομάρ, Μποτία, Ντα Κόστα και Σαλίνο στην άμυνα, χωρίς να αποκλείεται να δούμε και τον Σιόβα. Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τον Φορτούνη μπροστά τους και τους Φουστέρ-Σεμπά στα άκρα.

Βροντερή θα είναι η παρουσία του κόσμου, καθώς την Τρίτη έκαναν… φτερά 12.500 εισιτήρια και εκτιμάται ότι τα 6.500 περίπου που είχαν μείνει απούλητα έως το απόγευμα της Τρίτης θα φύγουν μέχρι τη σέντρα.

Παράλληλα, ο κόσμος του «Δικεφάλου του Βορρά» εμψύχωσε τους παίκτες, πηγαίνοντας στην τελευταία προπόνηση πριν από το ματς, αλλά και στο «Μακεδονία Παλλάς», όπου έχει καταλύσει η αποστολή της ομάδας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης