Παίκτης του Ολυμπιακού θα πρέπει να θεωρείται ο Εσάν Χατζισαφί, καθώς πλέον απομένουν μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους Πειραιώτες.

Οι «ερυθρόλευκοι», μετά τον ποδοσφαιριστή, συμφώνησαν και με τον Πανιώνιο για την απόκτηση του Ιρανού αριστερού μπακ χαφ και μάλιστα την Παρασκευή ο Χατζισαφί φέρεται να αποχαιρέτησε και τους συμπαίκτες του στον «ιστορικό», ενημερώνοντάς τους για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Χατζισαφί, ο οποίος φέτος είχε με τους «κυανέρυθρους» δύο γκολ και τρεις ασιστ σε 20 συμμετοχές, αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών.

Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι επί του παρόντος οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κλειστές όλες τις θέσεις ξένων στο ρόστερ τους, οπότε μοιραία αναμένονται άμεσα και οι πρώτες αποδεσμεύσεις.

Σε ό,τι αφορά τους Ιγκόρ και Πασαλίδη, αμφότεροι είναι «κλεισμένοι» από τον Ολυμπιακό -είτε για τον Γενάρη, είτε για το καλοκαίρι- με τον Βραζιλιάνο να συγκεντρώνει περισσότερες πιθανότητες, πάντως, να μετακομίσει τώρα στον Πειραιά, κάτι που θα εξαρτηθεί, βέβαια και από το τι θα γίνει με τον Φιγκέιρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης