Ο ΠΑΣ Γιάννινα σκόραρε τέσσερις φορές στην Κομοτηνή και πέτυχε δύο φορές τα δοκάρια, για να επικρατήσει 4-2 του Πανθρακικού, στο πλασίο της 24ης αγωνιστικής της Super League. Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Χρήστου (36’ αυτογκόλ), Σκόνδρας (67’), Μανιάς (73’) και Ίλιτς (85’), ενώ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Ίγκορ (12’) και Ντιγκινί (55’ πέναλτι).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι ήταν γεμάτο ευκαιρίες και γκολ. Πρώτος απείλησε ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Τσουκαλά στο 6’ να σημαδεύει το δοκάρι, ενώ στο 12’ ο Πανθρακικός άνοιξε το σκορ, όταν ο Μπαϊκαρά τροφοδότησε τον Ίγκορ, ο οποίος νίκησε με δυνατό πλασέ τον Περιστερίδη.

Στο 18′ ήρθε το δεύτερο δοκάρι για τον ΠΑΣ από την κεφαλιά του Τζημόπουλου και την άστοχη έξοδο του Αθανασιάδη, ενώ ο τερματοφύλακας του Παναθρκικού έδιωξε δύο λεπτά αργότερα το σουτ του Ναδάλες. Στο 24′ ο Αθανασιάδης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Μανιά και στο 35′ ο Ακόστα αστόχησε από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση.

Οι Ηπειρώτες έφτασαν τελικά στην ισοφάριση στο 37’. Από λάθος της άμυνας του Παναθρακικού, ο Μανιάς πήρε την μπάλα και σούταρε. Ο Χρήστου στην προσπάθεια να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έτσι έγινε το 1-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν εκ νέου στο 55’. Ο Ίγκορ έκανε το σουτ, η μπάλα προσέκρουσε στο χέρι του Μιχαήλ και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Ντιγκινί σκόραρε από την άσπρη βούλα, όμως ο ΠΑΣ ισοφάρισε και στη συνέχεια κέρδισε το ματς.

Στο 67′ ο Ίλιτς εκτέλεσε κόρνερ και ο Σκόνδρας έπιασε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι για το 2-2, ενώ στο 73′ το φάουλ εκτελέστηκε με πάσα προς τον Μανιά, ο οποίος σούταρε δυνατά στη γωνία του Αθανασιάδη για την ολική ανατροπή.Το κερασάκι στην τούρτα για τους φιλοξενούμενους ήρθε στο 85′ από την εξαιρετική ασίστ του Κοζορώνη στον Ίλιτς, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα για το 4-2.

Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-4 (Novasports4)

Γκολ: 12′ Ίγκορ, 55′ πεν. Ντιγκινί – 37′ αυτ. Χρήστου, 67′ Σκόνδρας, 73′ Μανιάς, 85′ Ίλιτς

Κίτρινες κάρτες: Ρούσσος – Μιχαήλ

Κόκκινες κάρτες:

Πανθρακικός (Γιάννης Χατζηνικολάου):
Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης (86′ Πεταυράκης), Χρήστου (41′ Ρούσσος), Τσιάρας, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί, Χαβίτο (46′ Χασομέρης), Ίγκορ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Περιστερίδης, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς, Ακόστα, Ναδάλες (68′ Γιάκος), Ίλιτς (85′ Ηλιάδης), Μανιάς (82′ Κοζορώνης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης