Απορημένος και συνάμα απογοητευμένος με την εικόνα της ομάδας του στα Περιβόλια εμφανίστηκε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την ήττα του τριφυλλιού με 1-0 από τον Πλατανιά.

«Η αλήθεια είναι πως η εικόνα μας ήταν πολύ κακή και δεν το περίμενα. Είχαμε εντελώς διαφορετική παρουσία στις προπονήσεις. Με αυτή την παρουσία δεν μπορείς να περιμένεις να πάρεις πράγματα», δήλωσε αρχικά μιλώντας στη συνδρομητική τηλεόραση της NOVA και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Υπάρχουν προβλήματα και απουσίες αρκετών παιδιών, όμως περιμένεις από τα παιδιά που είναι εδώ να παίξουν καλύτερα και να δώσουν περισσότερα. Συγχαρητήρια στον Πλατανιά, άξιζε τη νίκη και έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο. Αυτό είναι και το κακό για εμάς, ότι εμείς δεν δείξαμε να θέλουμε περισσότερο το ματς», συνέχισε ο Ουζουνίδης.

Καταλήγοντας ο τεχνικός των πράσινων τόνισε: «Αυτός ο μήνας θα είναι δύσκολος για εμάς. Όσο πιο γρήγορα κάνουμε προσθήκες, θα βελτιωθεί και η ομάδα. Αυτό που είδαμε δεν αρέσει σε κανένα να το βλέπουμε», ήταν τα λόγια του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης