Ο Πανιώνιος επικράτησε 2-1 του Πλατανιά στη Νέα Σμύρνη σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 29’ με τον Σπιριντόνοβιτς, και η ομάδα των Χανιών ισοφάρισε στο 61’ με τον Ενσικουλού. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 82’ ο Γκιοατά, ενώ ο Πλατανιάς αγωνίστηκε από το 73’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κοροβέση με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πανιώνιος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 29΄ μετά από σουτ του Σπιριντόνοβιτς, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Ντικαμονά και άλλαξε πορεία για να καταλήξει στα δίχτυα του Κοκκαλά.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και δημιούργησαν αρκετές φορές τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση. Τελικά, ο Ενσικουλού στο 61’ εκτέλεσε απευθείας φάουλ από ιδανική θέση και με εξαιρετικό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.

Στο 73’ οι Κρητικοί έμειναν με δέκα παίκτες καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Κοροβέσης, ενώ το τελικό 2-1 διαμορφώθηκε στο 82΄. Ο Γέσιλ εκτέλεσε φάουλ από πολύ μακριά και ο Κοκκαλάς υπέπεσε σε πολύ σοβαρό λάθος, το οποίο εκμεταλλεύτηκε ο Γκιοατά και σκόραρε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανιώνιος – Πλατανιάς 2-1 (Novasports 1)

Γκολ: 29′ Σπιριντόνοβιτς (Πανιώνις), 61′ Ενσικουλού (Πλατανιάς), 82′ Γκιοατά (Πανιώνιος)

Κίτρινες κάρτες:
Ντουρμισάι – Στάθης, Κοροβέσης

Κόκκινες κάρτες:
73′ Κοροβέσης

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κότνικ, Μπανανά, Βλάχος, Χατζισαφί (80′ Βουκελάτος), Γκιοατά, Λάμπρου (65′ Σαραμαντάς), Κόρμπος, Σιώπης, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (72′ Γεσίλ), Ντουρμισάι.

Πλατανιάς (Μάνουελ Ρόκα):
Κοκκαλάς, Ντεβέσα (87′ Γκρζέλτσακ), Βάντερσον, Κοροβέσης, Στάθης, Αγγελόπουλος, Δημούτσος (90′ Πατράλης), Μπούντνικ (78′ Ουές), Ενσικουλού, Ντικαμονά, Στάμου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης