Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 3-1 του Πανιώνιου στην κεκλεισμένη των θυρών Τούμπα σε παιχνίδι για την 27η αγωνιστική της Super League. Τα γκολ για την ομάδα του Λουτσέσκου πέτυχαν οι Σακχόφ (2’), Ελ Καντουρί (15’) και Πρίγιοβιτς (66’), ενώ ο Πανιώνιος μείωσε στο 77’ με τον Ντουρμισάι.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από νωρίς ο ΠΑΟΚ πέτυχε δύο γκολ και επί της ουσίας «καθάρισε» το ματς. Ήδη, στο 15′, το σκορ ήταν 2-0 με τους γηπεδούχους να έχουν πλήθος ευκαιριών. Το σκορ άνοιξε στο 2′ ο Σάκχοφ από κόρνερ του Βιεϊρίνια και στο 15’ ο Μακ έκανε τη σέντρα σουτ και ο Ελ Καντουρί με προβολή σημείωσε το 2-0!

Η συνέχεια ήταν το ίδιο εύκολη για τον ΠΑΟΚ που έκανε «μονόλογο» την αγωνιστική του υπεροχή με σειρά καλών ευκαιριών. Ο Πανιώνιος πλησίασε για πρώτη φορά με αξιώσεις την εστία των γηπεδούχων, στο 29′: Από λάθος του Κρέσπο, ο Σπιριντόνοβιτς έφθασε σε θέση βολής, σούταρε αλλά αστόχησε στέλνοντας την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Πασχαλάκη.

Στο 66′ με τον Πρίγιοβιτς σκόρερ, ο οποίος με πλασέ σημείωσε το 22ο φετινό του γκολ, έγινε το 3-0 και έτσι το ματς κλείδωσε οριστικά στον ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 77′ ο Πανιώνιος μείωσε σε 3-1 με ένα εξαιρετικό γκολ του Ντουρμισάι, που έξω από την μεγάλη περιοχή με δυνατό βολέ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και απευθείας στα δίχτυα του Πασχαλάκη.

ΠΑΟΚ – Πανιώνιος 3-1 (Novasports 1)

Γκολ: 2′ Σάκχοφ, 15′ Ελ Καντουρί, 66′ Πρίγιοβιτς – 77′ Ντουρμισάι

Κίτρινες κάρτες:
Μακ, Μάτος

Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου):
Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο (74′ Μπίσεσβαρ), Βιεϊρίνια, Σάκχοφ, Κάνιας, Κάμπος (85′ Λημνιός), Ελ Καντουρί (79′ Μουλέν), Μακ, Πρίγιοβιτς.

Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου):
Κότνικ, Παπαγεωργίου, Μπανανά, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Κόρμπος, Πινιώτης, Σαββίδης (56′ Μακρύλλος), Μασούρας (73′ Μπραχίμι), Σπιριντόνοβιτς (68′ Οικονομίδης), Ντουρμισάι.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης