Βάρος στην τακτική και τη φυσική κατάσταση της ομάδας έδωσε στην σημερινή προπόνηση των παικτών του ο Ραζβάν Λουτσέσκου που είδε τον Τζάλμα Κάμπος να ολοκληρώνει το ατομικό του πρόγραμμα, με τον Αγκολέζο να αναμένεται από αύριο να προπονηθεί με την ομάδα.

Αναφορικά με τον Πρίγιοβιτς, αυτός έκανε ζέσταμα με την ομάδα, και στη συνέχεια το ατομικό του πρόγραμμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος Ντοριάν Λεβέκ υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης ουλώδους ιστού του αριστερού τετρακεφάλου (από παλιά θλάση) το οποίο θεωρήθηκε πως ήταν η πηγή των προβλημάτων στην συγκεκριμένη περιοχή. Η επέμβαση έγινε στη Γαλλία, με το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ να είναι σε επικοινωνία με τον ποδοσφαιριστή και τον γιατρό του, ώστε να καθοριστεί το πλάνο αποθεραπείας.

Κατά τα άλλα ο Βιεϊρίνια ξεκίνησε τρέξιμο, ενώ προληπτικά γυμνάστηκαν μόνοι τους οι Πούγγουρας και Κάτσε, οι οποίοι ένιωσαν μικροενοχλήσεις σε τετρακέφαλο και αχίλλειο τένοντα αντίστοιχα.

Ακόμα αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία και ο Γλύκος έχει ξεκινήσει να εντάσσει κομμάτια από προπόνηση τερματοφυλάκων στο πρόγραμμά του. Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μπαίνει από αύριο στην τελική της ευθεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης