Ο Πλατατανιάς επικράτησε με σκορ 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε με τους Μανούσο (27’ πεν.) και Καρυπίδη (55’), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν με τον Ρέι (81’).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Παναιτωλικός απείλησε πρώτος στο 14΄, με τον Μαρκόβσκι να πασάρει μετά από κόρνερ στον αμαρκάριστο Κούσα, το πλασέ του οποίου σταμάτησε πάνω στην γραμμή της εστίας του Πλατανιά από τον Μπανανά. Το σκορ άνοιξε πάντως ο Πλατανιάς. Στο 27΄ ο Μανούσος κέρδισε πέναλτι μετά από τάκλιν του Χαντάκια, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος κάνοντας το 1-0 για τον Πλατανιά.

Στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης η ομάδα του Μάκη Χάβου ξεκίνησε πιο δυνατά και παραλίγο να ισοφαρίσει στο 54΄ με την προβολή του Χαντάκια , αλλά ο Γιόρεντε έδιωξε την μπάλα κόρνερ λίγο πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα της ομάδας του. Ένα λεπτό αργότερα (55΄) όμως ο Πλατανιάς κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του, καθώς μετά το κόρνερ του Γιορέντε ο Μανούσος πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Καρυπίδης με δεύτερη έκανε το 2-0.

Τελικά ο Ρέι, στο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναιτωλικού , κατάφερε με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια να μείωσε σε 2-1 στο 81΄ και να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παναιτωλικός – Πλατανιάς 1-2 (Novasports 3)

Γκολ: 81′ Ρέι – 27′ πεν. Μανούσος, 55′ Καρυπίδης

Κίτρινες κάρτες:
Χαντάκιας, Κλέσιο, Κουτρομάνος – Μανούσος, Κάργας, Γιορέντε, Σίγκνεβιτς

Κόκκινες κάρτες:


Παναιτωλικός:
Κυριακίδης, Κλέσιο (74′ Κουτρομάνος), Ρότσα, Κούσας, Χαντάκιας, Μάκος, Πάουλο, Λόπες (69′ Παπαδόπουλος), Μπράβο (58′ Ρέι), Ρόσα, Μαρκόβσκι.

Πλατανιάς:
Σωτηρίου, Βάντερσον, Κάργας, Μπανανά, Στάθης, Καρυπίδης, Στανισάβλιεβιτς (86′ Μαραγκός), Γιορέντε (89′ Ντεβέσα), Μουνάφο, Μανούσος (75′ Αποστολόπουλος), Σίγκνεβιτς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης