Η Λαμία επικράτησε 2-1 του Πλατανιά στα Περιβόλια στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League και άφησε την ομάδα της Κρήτης στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα, ψαλλιδίζοντας τις λίγες ελπίδες που έχει για να παραμείνει στην κατηγορία.

Τα γκολ των νικητών σημείωσαν οι Στάμου (αυτογκόλ, 62’) και Μπλάζιτς (78’), ενώ για τους γηπεδούχους μείωσε στο 85’ ο Ενσικουλού με πέναλτι. Η Λαμία ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, καθώς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Στο πρώτο μέρος ο Πλατανιάς είχε τον έλεγχο του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 29′ καταγράφηκε η πρώτη ευκαιρία για την ομάδα της Κρήτης, όταν μετά από κόρνερ του Νίλι, ο Ουντζότζι ήρθε σε επαφή με την μπάλα, αλλά δεν βρήκε στόχο. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Νίλι επιχείρησε το σουτ, αλλά ο Παπαδόπουλος κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ δεν κατάφερε να απειλήσει, όμως προηγήθηκε. Στο 62ο λεπτό μετά από σέντρα του Βασιλαντωνόπουλου από τα δεξιά, ο Στάμου έβαλε λάθος το πόδι του, με αποτέλεσμα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια η Λαμία έχασε μεγάλη ευκαιρία. Στο 65′ ο Βάντερσον ξέφυγε στην κόντρα, αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Κλάγιτς στο τετ-α-τετ. Ότι δεν κατάφερε ο Βάντερσον, το πέτυχε στο 78ο λεπτό ο Μπλάζιτς. Ο σκόρερ με πλασέ σκόραρε και επί της ουσίας χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Πλατανιάς το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 85′, όταν κέρδισε πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Ενσικουλού. Στις καθυστερήσει η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Πίτι, ωστόσο το 2-1 δεν άλλαξε.

Πλατανιάς – Λαμία 1-2 (Novasports 3)

Γκολ: 62′ αυτ. Στάμου (Λαμία), 78′ Μπλάζιτς (Λαμία) , 85′ πεν. Ενσικουλού (Πλατανιάς)

Κίτρινες κάρτες:
Στόιτσεφ – Αναστασόπουλος, Βάντερσον, Παντελιάδης, Πίτι

Κόκκινες κάρτες:
90’+1′ Πίτι

Πλατανιάς (Γιάννης Χατζηνικολάου):
Κλάγιτς, Πλιάτσικας, Ουντότζι (51′ Στόιτσεφ), Κασάλιτσα, Καρυπίδης, Στάμου, Μάλσα, Δημούτσος, Ουές (80′ Γκρζέλτσακ), Νίλι, Ενσικουλού.

Λαμία (Μπάμπης Τεννές):
Παπαδόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Παντελιάδης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Μπεν Τζεμιά (22’ Ακόστα), Αναστασόπουλος, Μπούντνικ (68′ Τσούκαλος), Πίτι, Βάντερσον (82′ Καραγιάννης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης