Από ένα βαθμό πήραν Ηρακλής και Βέροια μετά το ισόπαλο 1-1 στο «Καυτανζόγλειο» στο παιχνίδι για την 17η αγωνιστική της Super League. Ο «Γηραιός» προηγήθηκε στο 51’ με τον Στάμου, ενώ για την «βασίλισσα του Βορρά» ισοφάρισε στο 59’ ο Λινάρδος.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «κυανόλευκοι» μπήκαν δυνατά και μόλις στο 11′ είδαν τον Καντιμοίρη να αποκρούει το πλασέ του Περόνε, ενώ στο 50′ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μοντέιρο η μπάλα βρήκε στο δοκάρι του Καντιμοίρη, ο Καλί έδιωξε με κεφαλιά πάνω στη γραμμή και με νέα κεφαλιά ο Στάμου σκόραρε το πρώτο του γκολ στην Super League και έβαλε τον Ηρακλή μπροστά με 1-0.

Η Βέροια κατάφερε να ισοφαρίσει γρήγορα. Στο 59’ ο Λινάρδος νίκησε τον Χουάντερσον και διαμόρφωσε το τελικό 1-1, ενώ η Βέροια κυριάρχησε. Στο 70′ έφτασε μια ανάσα από την ανατροπή αλλά το σουτ του Σαρπόνγκ έδιωξε σε κόρνερ ο Χουάντερσον.

Η τελευταία μεγάλη φάση στο ματς, πάντως, ανήκει στον «γηραιό», με τον Καντιμοίρη να κρατάει το 1-1 για την Βέροια σε μία λόμπα του Μοντέιρο στο 81′.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ηρακλής – Βέροια 1-1 (Novasports)

Γκολ: 51’ Στάμου – 59’ Λινάρδος

Κίτρινες κάρτες:
Ρούσσος – Μπαλάφας, Κάλβο

Κόκκινες κάρτες:


Ηρακλής:
Χουάντερσον, Ρούσσος (72’ Καραγκούνης), Στάμου, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Δώνης, Αγγελόπουλος, Μοντέιρο, Πασάς (69′ Ηλιάδης), Λεοζίνιο (82′ Λουκίνας), Περόνε.

Βέροια:
Καντιμοίρης, Μαλόν, Καλί, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Τομάς (71’ Κάλβο), Μπελαΐντ (46’ Άρτσε), Σαρπόνγκ (86′ Μελίσσης), Λινάρδος, Καπετάνος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης