Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 της Βέροιας σε παιχνίδι που διεξήχθη στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση και χάρισε τους βαθμούς στους «πράσινους» σημείωσε στο 86ο λεπτό ο Νίκος Καρέλης.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πρώτο μέρος το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο πρώτες ομάδες ήταν κακό και χαρακτηριστικό είναι ότι μέχρι το 30’ καταγράφηκε μόλις μία τελική προσπάθεια και αυτή χωρίς να δημιουργήσει υποψία για γκολ. Μετά το μισάωρο ο Παναθηναϊκός άρχισε να παίρνει την κατοχή και στο 38’ απείλησε με τον Πέτριτς, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ναζλίδη, αλλά από πλάγια θέση πλάσαρε άουτ.

Στο 41’ ο Μαγέφσκι δεν μπόρεσε να πλασάρει, καθώς βρήκε μπροστά του τον Ζέκα, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο Στιλ μπλόκαρε την προσπάθεια του Άρτσε.

Σημαντική στιγμή για να ανοίξει το σκορ είχε ο Παναθηναϊκός στο 47’, όταν ο Πέτριτς με κεφαλιά αρχικά δεν μπόρεσε να παραβιάσει την εστία του Λόπεζ, ενώ ο Πράνιτς που πήρε το ριμπάουντ επίσης είδε τον κίπερ της Βέροιας να απομακρύνει. Ο Λόπεζ νίκησε και τον Καρέλη πέντε λεπτά μετά, ενώ στο 66’ ο Εσιέν που βρέθηκε σε πολύ καλή θέση για γκολ πλάσαρε άουτ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη λύση έδωσε στο 86’ ο Καρέλης όταν πήρε το ριμπάουντ μετά την απόκρουση του Λόπεζ σε κεφαλιά του Σάντσεθ και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Βέροια – Παναθηναϊκός 0-1 (Novasports 1)

Γκολ: 86′ Καρέλης

Κίτρινες κάρτες: Νέτο, Γιαννούλης, Λόπεζ – Σάντσεθ, Εσιέν

Κόκκινες κάρτες:

Βέροια:
Λόπεζ, Νέτο, Ετζενγκέλε, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Ιμπραΐμ (88′ Καϊκούτ), Άρτσε, Μαγέφσκι (83′ Γεωργιάδης), Ναζλίδης, Γιουσούφ, Κόλα (60′ Μπατιόν).

Παναθηναϊκός:
Στιλ, Σάντσεθ, Τελάντερ, Νάνο, Μαρινάκης, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ (77′ Ατζαγκούν), Εσιέν, Καρέλης, Πέτριτς (64′ Κλωναρίδης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης