Με μία σκληρότατη ανακοίνωση-επιστολή, σήμερα το πρωί, ενάμιση μήνα σχεδόν μετά την γνωστή σύλληψη του Μισέλ για οδήγηση με πλαστές πινακίδες, φίλοι και υποστηρικτές του πρώην υπουργού μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας περνάνε στην αντεπίθεση καταγγέλοντας βασανισμό και σωματική κακοποίηση του Μιχάλη Λιάπη από τις αστυνομικές αρχές εντός του αστυνομικού τμήματος Αρτέμιδας όπου και οδηγήθηκε ο κύριος Λιάπης αμέσως μετά τη σύλληψή του.

Η ανακοίνωση-επιστολή των θαυμαστών του Μισέλ η οποία εστάλθη προς όλα τα ελληνικά και ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνοδεύεται από μία φωτογραφία-πειστήριο της άγριας σωματικής βίας που καταγγέλλουν ότι δέχθηκε ο πρώην υπουργός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

”Τώρα που το θέμα για τα κανάλια πάλιωσε, και οι συνεχείς δημόσιες επιθέσεις λάσπης κατά του αγαπημένου μας Μισέλ έχουν μειωθεί σε κάποιο βαθμό, επιλέγουμε να φέρουμε στο φως μία αποκαλυπτική φωτογραφία που δεν προβλήθηκε από κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης. Μία φωτογραφία που αποδεικνύει και στον πιο αρνητικά προκατειλημμένο συμπολίτη μας, τα σκληρά βασανιστήρια που δέχθηκε ο Μιχάλης Λιάπης από την ελληνική αστυνομία επειδή έκανε το λάθος να θελήσει να φορτίσει την μπαταρία του αμαξιού του.

Ειδικότερα, καταγγέλλουμε ότι ο Μιχάλης Λιάπης δέχθηκε έντονη σωματική και ψυχολογική βία από τα έμμισθα κατασταλτικά όργανα του κράτους κατά την παραμονή του (μετά την σύλληψή του) στο αστυνομικό τμήμα της Αρτέμιδας όπου οδηγήθηκε σιδηροδέσμιος αμέσως μετά την σύλληψή του.

Παρά την προσπάθεια της αστυνομίας του ηθικού αυτουργού των βασανιστηρίων Δένδια να κρύψει με photoshop τα σημάδια κακοποίησης στο πρόσωπο του Μιχάλη κατά την συνήθη τακτική της, δημοσιεύουμε ακλόνητο πειστήριο των βασανιστηρίων που αποδεικνύει και στον πιο δύσπιστο από εσάς, την βαριά σωματική κακοποίηση που δέχθηκε ο Μισέλ από τα όργανα της τάξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να αναφερθεί πως την ανακοίνωση αυτή των φίλων του Μιχάλη Λιάπη υπογράφει και η νεοσύστατη πολιτική κίνηση με την ονομασία ”ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΛΑΙΣΙΑ”.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα)

Πηγή: komikotragiko.wordpress.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης