Το καλοκαίρι στην Ελλάδα έφτασε, ο κόσμος αρχίζει να πηγαίνει στις παραλίες, αλλά και να κάθεται στο μπαλκόνι της οικείας του, για να περάσει μερικές ευχάριστες ώρες, συνοδεία παρέας και μουσικής. Ότι καλύτερο λοιπόν, για αυτές τις συνθήκες, είναι τα νέα compact, φορητά, ασύρματα ηχεία Sony SRS-X2 και SRS-X3. Ιδανικά για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, χάρη στο μικρό και ελαφρύ σχεδιασμό τους, τα νέα ασύρματα ηχεία προσφέρουν εξαιρετική απόδοση ήχου για το μέγεθός τους, όταν ακούτε μουσική ακόμα και από την κινητή σας συσκευή. Απολαύστε ασύρματο streaming μουσικής, γρήγορα και απλά με το ενσωματωμένο Bluetooth ή αν διαθέτετε συσκευή με τεχνολογία NFC, απλώς αγγίξτε το πάνω μέρος της μονάδας των ηχείων με το κινητό ή το tablet σας για ακρόαση με ένα άγγιγμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ασύρματα ηχεία SRS-X3

Τα ηχεία SRS-X3 μπορούν να μετατρέψουν οποιοδήποτε τηλέφωνο, tablet ή κινητή συσκευή σε ένα φορητό ηχοσύστημα. Τα SRS-X3 έχουν εξαιρετική εργονομία, ανθεκτικά υλικά και εκπληκτικό ήχο μπάσων, σε έναν κομψό σχεδιασμό. Τα SRS-X3, όπως και τα υπόλοιπα μεγάλα μοντέλα της σειράς (SRS-X9, SRS-X7 και SRS-X5), διαθέτουν τον εντυπωσιακό σχεδιασμό «Definitive Outline», που αποδίδει υψηλή ποιότητα ήχου και ταιριάζει σε οποιοδήποτε χώρο του σπιτιού σας.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα εντυπωσιακά μπάσα και ο ήχος υψηλής ποιότητας, οφείλεται στην «ClearAudio+», τη μοναδική τεχνολογία της Sony που προκύπτει από την εμπειρία της στην ψηφιακή επεξεργασία. Επίσης, η λειτουργία Sound mode διασφαλίζει μια εντυπωσιακή απόδοση μέσα από ένα μεγαλύτερο εύρος ήχου.


Σημαντικότατο χαρακτηριστικό, όπως είναι λογικό, σε φορητές συσκευές είναι η διάρκεια «ζωής» της μπαταρίας. Με τα νέα ηχεία της Sony, η ανησυχία μήπως τελειώσει η μπαταρία σχεδόν εξαλείφεται, χάρη στην επαναφορτιζόμενη μπαταρία του ηχείου που αποδίδει μέχρι και 7 ώρες λειτουργίας, ενώ μπορείτε να φορτίστε εύκολα τη συσκευή μέσω καλωδίου microUSB. Επιπλέον, ένα τροφοδοτικό ρεύματος και ένα καλώδιο προσαρμογέα microUSB παρέχουν περαιτέρω ισχύ, τροφοδοτώντας με ενέργεια τα ηχεία ακόμα πιο γρήγορα. Παράλληλα, η φορητότητα των νέων ηχείων ενισχύεται από την θήκη μεταφοράς, ενώ το ασύρματο streaming μουσικής που υποστηρίζεται μέσω των πρωτοκόλλων Bluetooth και NFC, γίνεται πανεύκολα. Επιπρόσθετα, τα ηχεία SRS-X3 μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως ενσωματωμένο ηχείο-τηλεφώνου για hands-free συζητήσεις.

Ασύρματα ηχεία SRS-X2

Τα νέα ασύρματα ηχεία SRS-X2, μπορούν να γίνουν ο ιδανικός σύντροφος στις εκδρομές σας, καθώς είναι αρκετά μικρά για να χωράνε στο χέρι σας, αλλά και αρκετά ισχυρά ώστε να παράγουν εντυπωσιακό ήχο. Δεν έχουν υποστεί κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα του ήχου λόγω του μικρού μεγέθους τους – αντίθετα η ποιότητα βελτιώνεται ακόμα περισσότερο χάρη στην τεχνολογία ClearAudio+, αλλά και στη λειτουργία Sound mode. Η φορητότητα, όπως και στα ηχεία SRS-X3, παραμένει υψηλή λόγω της ανθεκτικής και ελαφριάς θήκη τους.


Η ασύρματη μετάδοση μουσικής ή αλλιώς streaming από μια φορητή συσκευή, πραγματοποιείται με ιδιαίτερη άνεση, λόγω των ενσωματωμένων τεχνολογιών Bluetooth και NFC. Έτσι, μπορείτε να έχετε πρόσβαση και να απολαμβάνετε τους αγαπημένους σας ήχους με ένα άγγιγμα, χωρίς καθόλου καλώδια. Επίσης, τα ηχεία διαθέτουν ενσωματωμένη μπαταρία που φορτίζεται μέσω ενός καλωδίου microUSB ή/και έναν προσαρμογέα USB AC (για τροφοδοσία μέσω πρίζας ρεύματος) – μια πλήρως φορτισμένη μπαταρία παρέχει μέχρι και πέντε ώρες μουσικής απόλαυσης.

Τα νέα φορητά ασύρματα ηχεία Sony SRS-X3 και SRS-X2, θα είναι διαθέσιμα στην αγορά από τον Ιούλιο του 2014.

Προδιαγραφές – Τεχνικά Χαρακτηριστικά

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης