ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αφορμή διάφορες αναρτήσεις σε site για τις μονοδρομήσεις στον Πειραιά, από το Γραφείο Τύπου του Δήμου τονίζεται:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι μονοδρομήσεις είναι για την πόλη του Πειραιά μια κορυφαία κυκλοφοριακή παρέμβαση. Η αλήθεια είναι ότι καθυστέρησε να γίνει χρόνια με διάφορα προσχήματα. Παρά την μεγάλη παρέμβαση που υπήρξε τα  προβλήματα που παρουσιάστηκαν ήταν μικρά και ευχαριστούμε τους οδηγούς που έδειξαν κατανόηση αλλά και τους πολίτες που  στήριξαν με τη συμπεριφορά τους το μέτρο των μονοδρομήσεων.

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία στην εφαρμογή του μέτρου σε μια πόλη που κυκλοφοριακά είναι πολύ επιβαρυμένη. Για την ενημέρωση των πολιτών μοιράστηκαν εδώ και μέρες ενημερωτικά φυλλάδια, κάτι που έγινε και σήμερα από το Δήμαρχο κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο, το Γενικό Γραμματέα του Δήμου  κ. Στ. Διαμαντίδη, δημοτικούς συμβούλους, εργαζόμενους και εθελοντές ώστε να πληροφορηθούν οι πολίτες για τις αλλαγές. Επίσης  δημιουργήθηκε τηλεοπτικό σπότ και χάρτες με τις αλλαγές αναρτήθηκαν σε όλα τα site. Παράλληλα, από το πρωί η Τροχαία Πειραιά βρισκόταν επί ποδός για να διευκολύνει τους οδηγούς.

Φυσικά δεν εφησυχάζουμε και οι προσπάθειες ενημέρωσης θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες. Η όποια ταλαιπωρία, που είναι φυσιολογική για μια τέτοια κυκλοφοριακή παρέμβαση, πιστεύουμε ότι θα εξαλειφθεί. Για άλλη μια φορά ευχαριστούμε τους πολίτες για την κατανόησή τους και ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία τους».


σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης