Συνελήφθησαν τρεις αλβανοί και ένας Ναξιώτης ως ύποπτοι για το φονικό της Πάρου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σύλληψη τεσσάρων ατόμων προχώρησε πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία. Οι συλληφθέντες είναι οι τρεις εκ των τεσσάρων Αλβανικής καταγωγής και ο τέταρτος Έλληνας με καταγωγή από τη Νάξο.

 Οι συλλήψεις έγιναν την ώρα που οι τέσσερις προσπαθούσαν να φύγουν με ένα φουσκωτό από την Πάρο, Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida, η σύλληψη έγινε ενώ οι ύποπτοι είχαν επιβιβαστεί στο σκάφος. Ο Έλληνας συνεργός που οδηγούσε και το φουσκωτό εικάζεται ότι ήταν αυτός που οδηγούσε και το αυτοκίνητο της διαφυγής από τον τόπο της ληστείας.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι έρευνες συνεχίζονται ακόμη τόσο στην Πάρο όπου ορισμένοι πιστεύουν ότι βρίσκονται ακόνη εγκλωβισμένοι οι δράστες, όσο και στη γειτονική Νάξο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Το ιστορικό

Σκηνές Φαρ Ουέστ εκτυλίχθηκαν σήμερα το πρωί στο πιο κεντρικό σημείο της Πάρου. Ληστές τράπεζας κατά τη διαφυγή τους πυροβόλησαν εν ψυχρώ έναν άνθρωπο που βρέθηκε στο διάβα τους. 

Νεκρός από τα πυρά τους έπεσε ένας οδηγός ταξί, ο οποίος προσπάθησε να τους εμποδίσει να διαφύγουν. Πρόκειται για τον δεύτερο σύζυγο της μικρότερης κόρης της μεγάλης μας τραγουδίστριας, Βίκυς Μοσχολιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρεις άγνωστοι, κατά πάσα πιθανότητα Έλληνες, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους εισήλθαν λίγο μετά τις 08.20 το πρωί σε υποκατάστημα της Alpha Bank και, αφού άρπαξαν 45.000 ευρώ που υπήρχαν εκείνη τη στιγμή στα ταμεία, προσπάθησαν να επιβιβαστούν σε αυτοκίνητο, μέσα στο οποίο τους περίμενε ένας συνεργός τους. Ο οδηγός ταξί, που βρισκόταν απέναντι από την τράπεζα, επιχείρησε να τους σταματήσει, με έναν από τους δράστες να ανοίγει πυρ εναντίον του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η σορός του έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας της Πάρου. Ο άτυχος άνδρας φέρει δύο τραύματα στο στήθος.

Το αυτοκίνητο των δραστών εντοπίστηκε καμένο στην περιοχή Πλακωτό από δυνάμεις της αστυνομίας, γεγονός που ενισχύει το ενδεχόμενο οι δράστες να διέφυγαν με σκάφος. Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη μέχρι αυτή την ώρα με τεράστια επιχείρηση από το Λιμενικό και την Αστυνομία στην οποία συμμετέχουν ελικόπτερα και πλωτά σκάφη.
 
Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για τους δράστες της ληστείας που έγινε στις 16 Ιουλίου σε υποκατάστημα της Alpha Bank που βρίσκεται στις Σπέτσες.

Ακούστε τι δήλωσε στη zougla.gr ο δήμαρχος της Πάρου κ. Χρήστος Βλαχογιάννης:

Τηλεφωνική γραμμή στο πλαίσιο των ερευνών του φονικού στην Πάρο

Η Ελληνική Αστυνομία καλεί τους πολίτες που γνωρίζουν ή έχουν αντιληφθεί οτιδήποτε για το περιστατικό δολοφονίας του 53χρονου στη Νάουσα της Πάρου να καλέσουν στο εξής νούμερο της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής: 210-6411111

H ανακοίνωση της αστυνομίας έχει ως εξής:

Στο πλαίσιο των ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας για τη σημερινή ανθρωποκτονία 53χρονου και την ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στη Νάουσα της Πάρου, παρακαλείται όποιος πολίτης έχει αντιληφθεί ή γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση, να επικοινωνήσει με την τηλεφωνική γραμμή 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Επισημαίνεται ότι η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης