ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πήρε ο Ρώσος το νησί από την Αθηνά και μόνο που δεν βγήκαν στους δρόμους οι κάτοικοι της Λευκάδας και των γύρω περιοχών  να πανηγυρίσουν. Ονειρεύονται ότι δίπλα στο σκάφος του αγοραστή και της πανέμορφης κόρης του, θα είναι εκείνο του Αμπράμοβιτς, του Πούτιν, η Gazprom  θα ανοίξει υποκατάστημα στο Νυδρί  και τα … αεριοδόλαρα θα πέφτουν βροχή.

Και μέσα σε όλα να και τα δημοσιεύματα ότι το λιμενικό κάνει περιπολίες επειδή ο Ρώσος, φοβάται πλιάτσικο στα ακριβά έπιπλά του!

Κάτοικοι, ψυχραιμία. Δεν καταλαβαίνετε ότι με αυτά που διαδίδετε θίγετε πρώτα πρώτα το νησί σας; Τι είμαστε τελικά. Ιθαγενείς που περιμένουν τα καθρεφτάκια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γιατί όλη αυτή η ιστορία για αυξημένες περιπολίες του Λιμενικού, βγήκαν όχι πάντως από το Υπουργείο Ναυτιλίας.

«Δηλαδή όποιος ζητάει προστασία πρέπει το κράτος να τρέχει από πίσω του;;;», ήταν η απάντηση ανώτατου στελέχους του ΛΣ που επικοινωνήσαμε.

Κι έχει δίκιο.

Που μπορεί ο άνθρωπος ( ο Ρώσος) να μη ζήτησε τίποτα. Αλλά άντε και ζητούσε. Τόσα λεφτά από τα κράτη περίμενε να προστατευτεί, ή από τον στρατό που θα έχει στη δούλεψή του.

Γι αυτό, χρειάζεται προσοχή τόσο από τους τοπικούς παράγοντες και άρχοντες που κάνουν το «χατίρι»  στα ΜΜΕ να επιβεβαιώσουν ή να … αφήσουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα όταν ρωτούνται και φυσικά στα ΜΜΕ κυρίως τοπικά, που για λίγα «κλικς» παραπάνω, γράφουν ράδιο αρβύλες.

Η Λευκάδα και η κάθε Λευκάδα του τόπου μας δεν έχει ανάγκη να διαφημιστεί από τις αφίξεις μεγαλολεφτάδων. Δόξα τω Θεό, οι ομορφιές του τόπου μας είναι ζηλευτές.

Να κάνουμε λίγο κράτει!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης