ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη γιορτή Ανακύκλωσης που διοργάνωσε στον Πειραιά (Τινάνειο Κήπο) η Ανταποδοτική Ανακύκλωση ΑΕ με τη συμμετοχή σχολείων παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.
Στις δηλώσεις του ο κ. Μιχαλολιάκος, τόνισε μεταξύ άλλων: «Κάθε μέρα δίνουμε μάχη να αλλάξουμε τον Πειραιά. Να γίνει μια πόλη αντάξια της Ιστορίας της. Μια πόλη καθαρή με περισσότερο φυτικό πράσινο. Μια πρωτεύουσα πόλη που να είναι γι αυτήν περήφανα όλα τα παιδιά του Πειραιά.


Η ποιότητα ζωής είναι μια από τις κορυφαίες προτεραιότητές μας. Και σίγουρα ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι άποψη ζωής και πράξη Πολιτισμού. Εσείς η νέα γενιά, τα παιδιά του Πειραιά, έχετε αποδείξει με τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις σας ότι θέλετε μια πόλη που σέβεται το περιβάλλον και δημιουργεί μια βιώσιμη ανάπτυξη.
Όλοι οφείλουμε αυτό το μήνυμα να το σεβαστούμε υλοποιώντας πολιτικές που ενισχύουν την ανακύκλωση, προστατεύουν το πράσινο, δημιουργούν και στηρίζουν τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Η Ανταποδοτική Ανακύκλωση είναι ένας ισχυρός σύμμαχός μας σε αυτήν μας την προσπάθεια.
Μην ξεχνάτε ότι Πειραιάς είμαστε όλοι και ότι ο Πειραιάς μας ενώνει πάντα.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης