«Αθώοι» δήλωσαν οι τρεις πρώην αστέρες της τηλεόρασης και του ραδιόφωνου στη Βρετανία ενώπιον των δικαστικών αρχών, όπου παρουσιάστηκαν την Τρίτη.

Οι τρεις τους κατηγορούνται για σεξουαλική κακοποίηση και δύο εξ αυτών φαίνεται να εμπλέκονται στο σκάνδαλο σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών με πρωταγωνιστή τον Τζίμι Σάβιλ, τον διάσημο παρουσιαστή του βρετανικού δικτύου BBC που πέθανε το 2011.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρώτος των κατηγορουμένων είναι ο Ρολφ Χάρις, 83 ετών, μουσικός από την Αυστραλία και πρωταγωνιστής της μικρής οθόνης στη Βρετανία από τα τέλη της δεκαετίας του ΄60. Η δίκη του θα ξεκινήσει στις 30 Απριλίου και αντιμετωπίζει την κατηγορία 12 σεξουαλικών επιθέσεων στο διάστημα από το 1968 μέχρι το 1986.

Ο δεύτερος κατηγορούμενος, ο πρώην ντι τζέι του BBC Ντέιβ Λι Τράβις, δήλωσε και αυτός «αθώος» για τις 11 κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης που του απήγγειλαν.

Σε μια άλλη ανεξάρτητη υπόθεση, που αφορά επίσης σεξουαλική επίθεση, ένας πολύ δημοφιλής πρωταγωνιστής της βρετανικής σειράς «Coronation Street», ο ηθοποιός Ουίλιαμ Ρος, ηλικίας 81 ετών, δήλωσε σήμερα «αθώος» σε 5 κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης και δύο κατηγορίες βιασμού. Κατηγορείται ότι επιτέθηκε εναντίον 5 ανηλίκων ηλικίας 11 έως 16 ετών στο διάστημα μεταξύ 1965-1971.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης