Η κόντρα και ο «πόλεμος» δηλώσεων μεταξύ του προέδρου της Νάπολι Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και της πλευράς του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, μετά την αποχώρηση του Αργεντινού φορ από τους «παρτενοπέι» με προορισμό την Γιουβέντους συνεχίζονται.

Ο αδερφός και ατζέντης του Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Νικολάς, απάντησε στον χαρακτηρισμό «προδότης» που έδωσε ο Ντε Λαουρέντις στον «Πιπίτα», μιλώντας στο «Sportitalia»:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Γκονσάλο έπαιξε για την φανέλα τα τρία χρόνια που βρέθηκε στην ομάδα. Έδωσε τα πάντα για τους συμπαίκτες του. Απλά αποφασίσαμε ότι έπρεπε να χωρίσουν οι δρόμοι μας μετά από τρία χρόνια. Όλοι κοιτάνε να προστατέψουν τα συμφέροντα τους. Ο Ντε Λαουρέντις είπε πως ο Ιγκουαΐν είναι πολύ καλός ηθοποιός. Εγώ λέω ότι ο σπουδαίος ηθοποιός σε αυτή την ιστορία είναι ο Αουρέλιο, γιατί είναι χαρούμενος που πήρε 90 εκατ. ευρώ. Ξέρουμε τι γνώμη έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι στην Νάπολι και δεν έχουμε πρόβλημα με αυτούς, ούτε με την πόλη. Τα προβλήματα μας είναι με τον πρόεδρο και την ομάδα».

Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του Γκονσάλο, είπε: «Η Γιουβέντους αποτελεί μια νέα πρόκληση. Θα παλέψει για το Champions League και το πρωτάθλημα. Ο Γκονσάλο προσαρμόζεται πολύ καλά και οι συμπαίκτες του τον υποδέχτηκαν πολύ καλά. Η Γιουβέντους τα βρήκε πολύ γρήγορα με εμάς και πλήρωσε την ρήτρα του παίκτη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης