Η διοίκηση της Κρίσταλ Πάλας θέλει να κρατήσει τον Γουίλφριντ Ζαχά και το έχει μεταφέρει στον ατζέντη του Αφρικανού άσου, αλλά ο διεθνής επιθετικός από την Ακτή Ελεφαντοστού θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του και έχει στα χέρια του μια μεγάλη πρόταση από τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιχάντ, ενώ περιμένει και τις εξελίξεις στην Τότεναμ.

Ο 29χρονος άσος, ο οποίος είναι εντυπωσιακός με τη φανέλα της Πάλας, καθώς σε 253 αγώνες πρωταθλήματος έχει στο ενεργητικό του 64 γκολ και 53 ασίστ, δεν πρόκειται, σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ, να υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του, θα μείνει στην ομάδα του Λονδίνου έως το τέλος της σεζόν και το καλοκαίρι θα επιλέξει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ ο Ζαχά έχει μεγάλη πρόταση για να συνεχίσει την καριέρα του στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, καθώς η Αλ Ιτιχάντ του προσφέρει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, αντί 40 εκατ. ευρώ, όπως σχετικά αναφέρει η εφημερίδα «Daily Mail», η οποία, όμωςαναφέρεται και σε ένα ακόμη σενάριο.

Υποστηρίζει πως αν ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο επιστρέψει στον πάγκο της Τότεναμ για να πάρει το καλοκαίρι τη θέση του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο, τότε θέλει ο Ζαχά να είναι η πρώτη του μεταγραφή, καθώς τον εκτιμά και πιστεύει πως ο Αφρικανός θα δώσει λύσεις στην επίθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης