Σχόλασε ο γάμος του Euro, λοιπόν, για την Εθνική. Και ήδη οι. σελέμπριτις ετοιμάζουν βαλίτσες για τη Μύκονο. Εκεί που οι φωτογραφίες μπορεί να μην. έχουν πατριωτική ταυτότητα, αλλά που τέλος πάντων κάθε χρόνο τέτοια εποχή μια χαρά. μεροκάματα χαρίζουν. Ποια μπάλα και ποιος Ρεχάγκελ. Μια από γιουβετσάκι έγιναν. Οπότε τι μένει; Η φαγωμάρα και τέρμα. Φαγωμάρα που κρατά δύο τρεις μέρες στα δελτία και μετά αφορά μονάχα τους. μυημένους. Σε λίγες ώρες δηλαδή μόνο ο Γκαγκάτσης, ο Όθωνας και οι παίκτες θα μείνουν. Και θα αναλωθούν στο δικό τους ξεκαθάρισμα. Βλέπετε, δεν ζητά μονάχα ο κοσμάκης ανανέωση. Ζητά και ο πρόεδρος. Μόνο που δεν τον παίρνει να το κάνει με φωνή και θάρρος.

Στο λάου λάου θέλει να καθαρίσει από την Εθνική τέσσερις-πέντε ποδοσφαιριστές που του κάθονται στο στομάχι. Αλλά με προσοχή. Γιατί ο Γερμανός δεν μασάει από τέτοια. Στο μουγκό και στο έξυπνο πρέπει να γίνει η δουλειά. Να ακολουθήσουν τον Άντζα και τον Νικοπολίδη, ο Δέλλας, ο Λυμπερόπουλος και όποιος άλλος πρεσβεύει την. γκρίνια της ΑΕΚ! Όπα, το έπιασες το. υπονοούμενο της Αδέσποτης; Το κατάλαβες; Ατσίδα είσαι. Υπάρχει θέμα που το ξέρει πολύς κόσμος. Αλλά που η. ομερτά της Εθνικής και καλά δεν έχει βάλει κανέναν στο τριπάκι να το. μπουμπουνίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ναι, γάτε μου. Η κόντρα Γκαγκάτση-Ντέμη έχει σαφώς και εθνικές προεκτάσεις. Και όχι τώρα που αποκλειστήκαμε. Πριν καν φύγουμε για Αυστρία φούντωσε το κακό. Και όπως λέει ο πρόεδρος στις παρέες του, αυτό έκανε ίσως το πιο μεγάλο κακό. Ότι κάποιοι, δηλαδή, κουβάλησαν τη μανούρα του κοντού με το τατουάζ για το θέμα «Βάλνερ» (του ποδοσφαιριστή της Καλαμαριάς που. χάρισε τρεις πόντους στον Ολυμπιακό) στην ομάδα. Και ότι σε κάθε ευκαιρία έβαζαν τρικλοποδιές χαλώντας και το κλίμα που υπήρχε και τη διάθεση μιας ολόκληρης ομάδας που, ούτως ή άλλως, δεν ήταν αυτή την εποχή στα καλύτερά της.

Τα παπαγαλάκια του Γκαγκάτση διαδίδουν ότι οι παίκτες με κίτρινη απόχρωση δημιούργησαν προβλήματα για το πριμ, για τις υποχρεώσεις με τους χορηγούς. Στα αποδυτήρια συνέχεια το ίδιο το βιολί. Γκρίνια, αμφισβήτηση, λόγια. Και ποιοι; Οι ίδιοι άνθρωποι. Ο Δέλλας, ο Λυμπερόπουλος, ο Κατσουράνης που είναι αδέρφια με τον Ντέμη. Κι ο Μπασινάς που όλο και μάχεται να βάλει κίτρινα. Αυτοί πρωτοστάτησαν, όπως λένε τα παπαγαλάκια που κελαηδούν εδώ και καιρό έξω από την πόρτα της Αδέσποτης. Αυτοί σήκωσαν το λάβαρο της επανάστασης. Και η συνέχεια είναι αναμενόμενη. Κανέναν δεν θέλει από αυτούς ο πρόεδρος στην Εθνική. Και πρόσεξε. Αυτό σου το λέω εγώ. Και ας μην το παραδεχτεί ποτέ του κανείς. Χρεωμένοι με 108 την κουβαλάνε την αποτυχία στην πλάτη τους, οι συγκεκριμένοι. Από. διοίκηση μεριά.

Από πρόεδρο και. συγγενείς που ξέρουν όμως το εξής. Αν οι παίκτες που αναφέραμε δεν την κόψουν μόνοι τους την Εθνική, ο Όθωνας που ζει στο δικό του χαριτωμένο κόσμο, θα τους καλεί για πάντα. Και τι να του πεις του προπονητή; Κάνεις λάθος; Αν τους πάρουν χαμπάρι τα μίντια το ξεφωνητό θα τους αφήσει μέγιστο κουσούρι. Άρα καλό είναι να πάρουν το δισάκι τους, τώρα που το κλίμα είναι βαρύ και να ψάξουν γι’ άλλη. παραλία. Να κάτσουν στην ΑΕΚ ντε όλοι μαζί να τελειώνει το θέμα. Ποιοι από αυτούς όμως μπορεί να φύγουν; Από ένας μέχρι κανένας. Ο Δέλλας δείχνει μόνο να το σκέφτεται. Ο Κατσουράνης είναι ο καλύτερος Έλληνας  παίκτης και σε σούπερ ηλικία. Ο Λυμπερόπουλος την ομάδα δεν την έχει χορτάσει και θέλει να παίξει. Ο Μπασινάς; Είναι το πρώτο εργαλείο του Ρεχάγκελ από τότε που έφυγε ο Ζαγοράκης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πού να κουνηθούν λοιπόν από μόνοι τους; Σε ενημερώνω λοιπόν, γάτε, ότι το. ντέρμπι ήδη άρχισε και βλέπω πολλούς να κρύβονται στα κεραμίδια. Και λογικά θα συμβούν από εδώ και πέρα πολλά και διάφορα. Με τον Γκαγκάτση να μη συγχωρεί τον Ντέμη κυρίως για όλα αυτά που έχουν γίνει. Τον κοντό που τον θεωρεί. κινητήρια δύναμη όλης αυτής της ταλαιπωρίας που πέρασε το. μαγαζί του. Θα τα δείτε αυτά που έρχονται. Θα τα δείτε του χρόνου στο πρωτάθλημα και θα τα καταλάβετε.

 

Κατά τα άλλα, όλα καλά και ανθηρά. Γυρίζει το καραβάνι σήμερα από την Αυστρία. Με τρεις ήττες στο παθητικό. Σμπαράλια το. «πειρατικό», αλλά και τι έγινε; Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Ο Γκαγκάτσης να είναι καλά, να γραπώνει δημοσιογράφους από τον λαιμό όταν του αντιμιλάνε και η εθνική μας δεν χρειάζεται να ανησυχεί. Αρκεί να την πιάνει συχνότερα στο στόμα του ο Αλέφαντος!  

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης