Επιμέλεια: Γιάννης Πετρόχειλος

Ο Βασίλης Παντελεάκης συνεχίζει την προσπάθειά του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα JuniorGP στην Ο Παντελεάκης έχει στο πλευρό του την Bridgestone Elastrak.κατηγορία ETC, το οποίο διοργανώνεται από την FIM. Ο Έλληνας αναβάτης μάλιστα έχει κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις μέχρι τώρα και στη Βαρκελώνη, στον 3ο γύρο του πρωταθλήματος το διήμερο 11-12 Ιουνίου, κατάφερε να πάρει την νίκη στον αγώνα Last Chance.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας αναβάτης, της ομάδας Jose Luis Cardoso με μοτοσικλέτα προδιαγραφών Moto3, δίνοντας σκληρές μάχες σε κάθε γύρο και οδηγώντας τον αγώνα στην μεγαλύτερη διάρκεια του, κατάφερε να πάρει τη νίκη. Το έκανε μάλιστα με εμφατικό τρόπο με μια διπλή προσπέραση στον τελευταίο γύρο, σημειώνοντας και τον ταχύτερο γύρο του αγώνα. Ο Παντελεάκης προκρίθηκε στον τελικό της Κυριακής, ωστόσο η μοίρα του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Εξαιρετικός ο Παντελεάκης στον αγώνα του Σαββάτου.

Από τους πανηγυρισμούς, στο ιατρείο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη διάρκεια πανηγυρισμών μετά το τέλος του αγώνα μέσα στην πίστα και ενώ είχε κόψει ταχύτητα, ένας Πολωνός συναθλητής του δεν τον πρόσεξε με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του. Αυτό είχε σαν συνέπεια να τραυματιστεί ο Βασίλης, κυρίως στο αριστερό του χέρι, με τον Πολωνό αθλητή να φέρει κάταγμα στο πόδι. Το πρωί της Κυριακής ο Έλληνας αναβάτης εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα και του επέτρεψε να αγωνιστεί, ωστόσο ο πόνος στο πρησμένο του χέρι σε συνδυασμό με τις έντονες ταλαντώσεις στη μοτοσικλέτα τον οδήγησαν σε μια πτώση τη στιγμή που πάλευε με το group της 20ής θέσης.

Επόμενος αγώνας το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου στην πίστα των Σερρών για το Ελληνικό Πρωτάθλημα και στη συνέχεια, 2-3 Ιουλίου στην πίστα Jerez για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα JuniorGP. Στην πίστα βρέθηκε ο γενικός διευθυντής της Bridgestone Elastrak ο κύριος Παναγιώτης Διαμαντόπουλος μαζί με άλλα στελέχη της εταιρείας για να παρακολουθήσουν από κοντά και να υποστηρίξουν την προσπάθεια του Έλληνα αθλητή.

Δυστυχώς στον αγώνα της Κυριακής ήταν τραυματίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυξάνονται οι Έλληνες αναβάτες σε διεθνή πρωταθλήματα

Στο… ρινγκ οι νεαροί Έλληνες αναβάτες της Yamaha

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης