Οι πωλήσεις του Ténéré 700 πάνε από το καλό στο καλύτερο και η Yamaha ενισχύει την γκάμα των αξεσουάρ με μια νέα σειρά σε μαύρο χρώμα. 

Σπορ, διακριτικά αλλά εντυπωσιακά. Σχεδιασμένα για να τραβούν τα βλέμματα, αναβαθμίζουν την εμφάνιση της μοτοσικλέτας με τις μαύρες πλαϊνές βαλίτσες, τη Slip-On εξάτμιση Akrapovič, την προστατευτική ποδιά και πολλά άλλα. Ανακαλύψτε τη συλλογή εδώ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έχει σημασία αν είστε στη ζεστή Ισπανία, στα βροχερά Highlands της Σκωτίας ή στην άγρια φύση της Νορβηγίας. Όπου κι αν οδηγείτε, οποιαδήποτε εποχή, ο εξοπλισμός της Yamaha θα σας προστατέψει από τα φαινόμενα της φύσης. Χάρη στη λειτουργική σχεδίαση και τις τεχνικές καινοτομίες που τον διακρίνουν, ο εξοπλισμός διασφαλίζει την άνεσή σας κάτω από όλες τις συνθήκες. Ανακαλύψτε τη συλλογή Adventure εδώ.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Nick Sanders και η ιστορία του Ténéré  

Ο διάσημος αναβάτης Nick Sanders παρουσιάζει το ντοκιμαντέρ της τελευταίας περιπέτειάς του από το Λονδίνο στο Σίδνεϊ μέσω της Βόρειας και Νότιας Αμερικής. Το ντοκιμαντέρ ενθουσιάζει τους λάτρεις της μοτοσικλέτας με τις συναρπαστικές διαδρομές σε «λαχταριστό» έδαφος, φτιαγμένο για περιπέτεια. Στα έξτρα της ταινίας, ο Nick αναλύει διεξοδικά τον εξοπλισμό και την προετοιμασία της μοτοσικλέτας και των αποσκευών για τον γύρο του κόσμου. Και όπως δήλωσε ο ίδιος, «η πρεμιέρα της ταινίας συμπίπτει χρονικά με τον ερχομό του νέου Ténéré 700, μοντέλο που έχει συνδεθεί αναπόσπαστα με τον θρύλο του ράλι Παρίσι-Ντακάρ Serge Bacou. Είναι μια ευχάριστη σύμπτωση που με κάνει περήφανο».  

Μπορείτε να δείτε το ντοκιμαντέρ εδώ.  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης