Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ζήτηση για μοντέλα της Nissan σε παγκόσμιο επίπεδο είναι πολύ μεγάλη και αυτό δημιουργεί πολλές
Πρόσφατα η Nissan αύξησε την παραγωγή και σε εργοστάσιο στη Ρωσία…φορές σπαζοκεφαλιά για τους ανθρώπους των εργοστασίων. Αυτός είναι και ο λόγος που η Nissan αποφάσισε να ξεκινήσει και δεύτερη βάρδια στο εργοστάσιο που διατηρεί στο Ρίο Ντε Τζανέιρο προκειμένου να καλυφτεί η ζήτηση.

Τη δεύτερη βάρδια εγκαινίασε ο πρόεδρος της Nissan Βραζιλίας Marco Silva, ο οποίος κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο εργοστάσιο, καλωσόρισε τους 600 νέους εργαζόμενους.

Επιπλέον 600 εργαζόμενοι προστέθηκαν στο εργοστάσιο της Nissan στην Βραζιλία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχει ζήτηση το Nissan Kicks
Στο συγκεκριμένο εργοστάσιο συναρμολογείται το Nissan Kicks, ένα μοντέλο της κατηγορίας Crossover το οποίο… σαρώνει σε αγορές όπως η Βραζιλία, η Ρωσία, τα Εμιράτα κ.ά. Προς το παρόν δεν πωλείται
Στο εργοστάσιο της Βραζιλίας κατασκευάζονται τα Nissan Kicks, March και Versaστην Ευρώπη, όμως η πορεία του είναι τόσο καλή που δεν θα ήταν απίθανο να το δούμε τα επόμενα χρόνια ακόμα και στην Ελλάδα.

Να σημειώσουμε πως πριν από την ανάληψη των καθηκόντων τους, οι νέοι εργαζόμενοι υποβλήθηκαν σε ένα πρόγραμμα κατάρτισης τεσσάρων σταδίων.  Η πρόσληψή τους έγινε μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου προγράμματος, που αποτελεί προϊόν συνεργασίας μεταξύ της Nissan και της Εθνικής Υπηρεσίας Βιομηχανικής Κατάρτισης. Εκείνοι που πέρασαν τις δοκιμές αξιολόγησης δεξιοτήτων, μετά το πρόγραμμα,  προχώρησαν στην επόμενη φάση της διαδικασίας προσλήψεων της ιαπωνικής φίρμας.

Για να δείτε τη γκάμα των μοντέλων της Nissan πατήστε ΕΔΩ

Το βιομηχανικό συγκρότημα Resende της Nissan αριθμεί συνολικά 2.400 εργαζομένους, χωρισμένους  σε δύο βάρδιες

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης