Αποστολή στο Βερολίνο
Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Σε μία αποστολή για τον τελικό του UEFA Champions League το μόνο σίγουρο είναι πως θα παρακολουθήσεις ποδοσφαιρικό αγώνα. Φέτος, η μάχη ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους δόθηκε στο Βερολίνο παρουσία 80.000 και πλέον θεατών και φυσικά εκατομμυρίων που παρακολούθησαν το θέαμα από τους τηλεοπτικούς δέκτες.

Το θέαμα και η εμπειρία ήταν κάτι παραπάνω από μοναδικά. Ωστόσο στην Γερμανία όπου βρεθήκαμε Το απίστευτο  ηλεκτρικό e-NV200 έχει θέση για DJ και φτιάχνει από μόνο του κοκτέιλ ποτών!!!
τις ημέρες του αγώνα κάναμε και κάτι διαφορετικό, καθώς… συναντήσαμε και επεξεργαστήκαμε (όσο μπορέσαμε) ένα ειδικά διαμορφωμένο όχημα της Nissan. Να σημειώσουμε πως η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία είναι ένας από τους μεγάλους χορηγούς του φετινού αλλά και των επόμενων θεσμών UEFA Champions League.

Ένα πολύ ξεχωριστό όχημα
Πέρα λοιπόν από τα εκατοντάδες ηλεκτρικά Leaf που κυκλοφορούσαν και είχαν κατακλύσει την πόλη του Βερολίνου υπήρξε και ένα πρωτότυπο ηλεκτρικό e-NV200 (δηλαδή διαφορετικό από αυτά που κυκλοφορούν στους δρόμους). Το συγκεκριμένο μπορεί να είναι ένα επαγγελματικό όχημα αλλά για την συγκεκριμένη περίσταση είχε διαμορφωθεί σε τέτοιο βαθμό που έμενες με… ανοιχτό το στόμα και μόνο που το κοίταζες. Το εν λόγω είχαν την ευκαιρία να το δουν και να το θαυμάσουν από κοντά οι θεατές που κρατούσαν στα χέρια τους τα μαγικά χαρτάκια άρα είχαν και πρόσβαση στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου όπου έγινε και ο μεγάλος τελικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Άλλο να το διαβάζεις και άλλο να το ζεις από κοντά. Δείτε το σχετικό video…

To είδαμε σε prive… πάρτι!!
Η τύχη όμως ήταν με το μέρος μας, καθώς μία μέρα πριν τον τελικό, το εκκεντρικό e-NV200 εμφανίστηκε σε ένα prive πάρτι που εμφανιστήκαμε και διοργάνωσε η Nissan για τους καλεσμένους της. Για να καταλάβετε πόσο ξεχωριστό είναι το συγκεκριμένο e-NV200, αρκεί να καταγράψουμε τα χαρακτηριστικά του. Καταρχήν τροφοδοτείται αποκλειστικά και μόνο με ρεύμα ενώ από εκεί και πέρα Με ένα τέτοιο όχημα μετατρέπεις οποιοδήποτε χώρο σε.. club με όλα τα.. κομφόρ! διαθέτει, μία disco μπάλα, ηλιακά πάνελ, θέση για DJ στην οροφή, σύστημα ήχου απίστευτης ευκρίνειας και τεχνολογίας, οθόνες, ψυγείο για… ποτά και ένα σύστημα στο οποίο γράφεις το ποτό η κοκτέιλ που επιθυμείς και στο φτιάχνει εντελώς αυτόματα και σύμφωνα με τη σωστή δοσολογία!

Με λίγα λόγια η Nissan κατάφερε να μετατρέψει το ηλεκτρικό e-NV200 σε ένα απόλυτο όχημα για να καλύπτει ανάγκες σε μεγάλα… πάρτι, το οποίο όμως έχει την πολυτέλια να βρίσκεται πάνω σε τροχούς και με αυτό να ικανοποιεί και να αλλάζει τα δεδομένα σε ένα ολόκληρο χώρο.

Δείτε πως λειτουργεί και το κάνει το φουτουριστικό ηλεκτρικό όχημα της Nissan

Το περιμένουμε στην Ελλάδα!
Η πρώτη επίσημη εμφάνιση έγινε στο Βερολίνο, αλλά το ταξίδι του ειδικά διαμορφωμένου e-NV200 είναι μεγάλο και έχει πολλούς προορισμούς. Ελπίζουμε αλλά και επιβάλλεται ένας από αυτούς να είναι και η Ελλάδα καθότι η μάρκα.. πετάει κάτι που αποτυπώνουν και οι ταξινομήσεις Μαΐου, στις οποίες η Nissan έπιασε κορυφή αφήνοντας πίσω της όλους τους υπόλοιπους…

Η δημιουργία πάντως ενός τέτοιου οχήματος αποδεικνύει και στην πράξη πως όλα είναι εφικτά αρκεί να έχεις τη διάθεση, τη φαντασία και τα χρήματα και από εκεί και πέρα να πρωταγωνιστήσεις. Κάτι που κάνει η Nissan τα τελευταία χρόνια και εξελίσσει με το δικό της τρόπο…

Το ένα και μοναδικό disco-όχημα της Nissan μετατρέπει οποιονδήποτε χώρο σε κανονικό club!!!

Σε νορμάλ συνθήκες είναι ένα ηλεκτρικό επεγγελματικό όχημα. Σε συνθήκες... Nissan είναι ένα όχημα που αλλάζει τα πάντα σε έναν χώρο προσθέτοντας, μουσική, εικόνες και.. ποτά!!!
Η αποστολή της Nissan στο Βερολίνο με τα ειδικά βραχιόλια τεχνολογίας LED που λειτουργούν όταν βρίσκεσαι δίπλα στο όχημα δημιουργώντας ένα φουτουριστικό περιβάλλον...
To συγκεκριμένο όχημα δημιουργεί και τα κοκτέιλ που θέλεις...
To πρωτότυπο Nissan δημιουργεί ένα ξεχωριστό περιβάλλον...
Ο DJ βρίσκεται πάνω στην οροφή για να ελέγχει το... χώρο!
Όταν τελειώσει το... πάρτι το όχημα μετατρέπεται σε ένα απλό επαγγελματικό...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης