Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Πρώτη επίσημη εμφάνιση για το νέο πολυμορφικό της Hyundai που έρχεται να δώσει τη λύση στις οικογένειες που δεν θέλουν SUV, θέλουν όμως τους τεράστιους χώρους. Το Stargazer όπως ονομάστηκε, αρχικά θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Ινδονησίας, και ήδη έχει εντυπωσιάσει με την σχεδίαση αλλά και την πολύ καλή του τιμή στα 17.000 ευρώ (255.900.000 ρουπιές Ινδονησίας).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μοντέλο υιοθετεί μια μερικώς παραδοσιακή σιλουέτα MPV με αεροδυναμικό παρμπρίζ και σχετικά υψηλή απόσταση από το έδαφος, ενώ η μπροστινή μπάρα LED φώτων έρχεται να μας θυμίσει πόσο ομορφότερα και μοντέρνα έχουν γίνει τα πολυμορφικά. Στο πλάι ξεχωρίζουν οι τετράγωνοι θόλοι των τροχών με μοντέρνες ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών, ενώ στο πίσω μέρος τα τριγωνικά φωτιστικά σώματα μοιάζουν με αυτά του Hyundai Bayon, καθώς ενώνονται οπτικά με το πίσω παρμπρίζ και διασυνδέονται μέσω μιας ράβδου LED.

Στο εσωτερικό, το Stargazer έχει έξι ή επτά θέσεις τοποθετημένες σε τρεις σειρές. Ο χώρος αποσκευών είναι 200 λτ. πίσω από την τρίτη σειρά ή 585 λτ. πίσω από τη δεύτερη σειρά. Μπορούμε επίσης να δούμε πολλές ποτηροθήκες και υποβραχιόνια, καθώς και τραπέζια αεροπορικού τύπου τοποθετημένα στις πλάτες των καθισμάτων, τουλάχιστον στην εξαθέσια έκδοση.

Ανάλογα με το επίπεδο εξοπλισμού (Active, Trend, Style, Prime), ο εξοπλισμός μπορεί να περιλαμβάνει μια ασύρματη βάση φόρτισης, καθώς και τη σουίτα Hyundai SmartSense ADAS με συστήματα όπως Lane Keeping Assist, Blind Spot Collision-Avoidance Assist και Rear Cross-Traffic Collision.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, ισχύς παρέχεται από έναν ατμοσφαιρικό βενζινοκινητήρα 1,5 λίτρων με 115 ίππους και 145 Nm ροπής, που συνδυάζεται είτε με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων είτε με CVT.

Θα σκεφτόσασταν την αγορά ενός πολυμορφικού αντί ενός SUV εάν οι off road διαδρομές δεν είναι στο πρόγραμμα των μετακινήσεων σας;
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης