Λύση σε όσους κατέθεσαν πινακίδες και έχουν στην κατοχή τους 4x4

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013, 11:00
Λύση σε όσους κατέθεσαν πινακίδες και έχουν στην κατοχή τους 4x4

Σε χιλιάδες πλέον αριθμούνται οι ιδιοκτήτες των οχημάτων 4x4 οι οποίοι κατέθεσαν τις πινακίδες κυκλοφορίας, διότι αδυνατούσαν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα. Ωστόσο, φέτος και μάλιστα πριν από το τέλος του έτους, ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί κι άλλο, αφού η νέα φορολογία που θα ισχύσει για αυτοκίνητα με κινητήρες άνω των 1.928 κ.εκ. καθιστά αδύνατη την κατοχή τους.

Τη λύση σε όλους αυτούς που έχουν παρκάρει τα αυτοκίνητά τους και δεν διαθέτουν ασφαλές μέροςΟ Στέφανος Αττάρτ για φύλαξη δίνει ο Στέφανος Αττάρτ. Ο ιδιοκτήτης της πίστας Attart Off Road Park στην Κερατέα έκανε γνωστό ότι μπορεί να φιλοξενήσει τα τετρακίνητα οχήματα που… σκουριάζουν, ενώ παράλληλα παρέχει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες τους να κάνουν, όποτε θέλουν, τη βόλτα τους εντός του ιδιωτικού του πάρκου και μάλιστα σε πραγματικές συνθήκες! Επιπλέον, επειδή τα αυτοκίνητα που δεν κυκλοφορούν θα πρέπει να κινούνται ανά τακτά χρονικά διαστήματα, έτσι ώστε να μην παρουσιάσουν ορισμένες ζημιές, ο Αττάρτ προσφέρει και την επίβλεψή τους!

Για τα σημερινά δεδομένα μία τέτοια κίνηση θεωρείται ιδανική, αφού τα αυτοκίνητα παραμένουν σε λειτουργία, ενώ και οι ιδιοκτήτες τους έχουν τη δυνατότητα να τα χρησιμοποιήσουν όποτε θέλουν και μάλιστα χωρίς να πληρώνουν τέλη κυκλοφορίας και ασφάλεια! Άρα, μέχρι να αλλάξουν τα δεδομένα στην Ελλάδα και στον χώρο του αυτοκινήτου, αυτή είναι μία προσωρινή λύση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τηλέφωνο του Στέφανου Αττάρτ (6972 976463), ενώ για να δείτε την πίστα Attart Off Road Park απλώς πατήστε εδώTο Attart Off Road Park είναι δανικό για πολύ... παιχνίδι 

Ακόμα και να έχεις καταθέσει πινακίδες, μπορείς να ζήσεις και πάλι extreme καταστάσεις!
 


Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013, 11:00