Η κορυφαία έκδοση του supermini της ιαπωνικής φίρμας βρίσκεται προ των πυλών, με τη Suzuki να δίνει στη δημοσιότητα μία σειρά νέων φωτογραφιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε λεπτομέρειες από το εσωτερικό του αυτοκινήτου, το οποίο αναμένεται να κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Φρανκφούρτης, στις 12 Σεπτεμβρίου.

Διακρίνονται τα μπάκετ καθίσματα με τις κόκκινες ραφές, το flat bottom τιμόνι, ο σπορ πίνακας οργάνων και η μεγάλη οθόνη αφής στην κεντρική κονσόλα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, η Suzuki επέλεξε να δείξει τον διαχύτη με τις δύο απολήξεις της εξάτμισης πίσω, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι το νέο Swift Sport θα είναι διαθέσιμο σε έξι χρώματα. Τέλος, επιβεβαιώθηκε η τοποθέτηση του τετρακύλινδρου 1.4 BoosterJet κινητήρα κάτω από το καπό, με την απόδοση να κυμαίνεται στους 150 ίππους.

Το βάρος είναι σημαντικά σημειωμένο σε σχέση με τον προκάτοχό του -κάτω από 900 κιλά-, γεγονός που ευνοεί τις επιδόσεις. Φυσικά, έχουν γίνει αναβαθμίσεις σε πλαίσιο, σύστημα διεύθυνσης, φρένα και αναρτήσεις, προς όφελος της οδηγικής απόλαυσης.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης