Ένα απίστευτο περιστατικό κατέγραψε κάμερα κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης στο Λος Άντζελες και πιο συγκεκριμένα στη West Sixth Street.

Ένας άντρας με κουκούλα κάθεται στο παγκάκι. Την ώρα που περνάει μία γυναίκα επιχειρεί να την τρομάξει, χωρίς όμως να εμφανίσει επιθετικές τάσεις. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όμως, κάνει κάτι που μόνο ως δολοφονικό μπορεί να χαρακτηριστεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιτίθεται αναίτια σε έναν κύριο που περπατά αμέριμνος στο πεζοδρόμιο και τον σπρώχνει προς το σημείο όπου πλησιάζει η νταλίκα. Ο οδηγός αντιδρά με εκπληκτική ταχύτητα, πατά με δύναμη το πεντάλ του φρένου και το ελαστικό για κλάσματα του δευτερολέπτου δεν περνά πάνω από το σώμα του άνδρα.

Ο τύπος με την κουκούλα σκύβει, αρπάζει κάτι από το έδαφος και φεύγει σαν να μη συνέβη τίποτα. Η αστυνομία εξέτασε το βίντεο και λίγες ώρες αργότερα τον συνέλαβε. Όπως απεδείχθη δεν προκλήθηκε, ούτε είχε σχέση με τον άτυχο κύριο. Ο εισαγγελέας τον έκρινε επικίνδυνο και πρότεινε ποινή ισόβιας κάθειρξης.

Όσο για το θύμα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Υπέστη πολλαπλά κατάγματα σε ώμο και θώρακα και ρήξη πνεύμονα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης