Του Περικλή Χαλάτση

Μετά την έκπληξη που έκανε στο Ράλλυ Φινλανδίας όπου κέρδισε στην πατρίδα του Rovanpera τον αγώνα, το δίδυμο της Hyundai,Ott Tanak- Martin Jarveoja έκανε ακόμη μια έκπληξη. Κέρδισε στο Βέλγιο το Ypres Rally Belgium,έναν αγώνα που φαβορί ήταν ο Thierry Neuville.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Εσθονοί βρέθηκαν χθες δύο ειδικές πριν το τέλος της δεύτερης ημέρας, επικεφαλής του 9ου αγώνα του Π.Π. Ράλλυ. Σήμερα στις τέσσερις ειδικές που απέμεναν έπρεπε να κινηθούν γρήγορα για να κρατήσουν τη διαφορά από τους Elfyn Evans- Scott Martin που ακολουθούσαν με λιγότερο από 9 δευτερόλεπτα.

Τα αγωνιστικά χιλιόμετρα ήταν 51,34 χλμ . Τα έκαναν με μυαλό. Χωρίς να πιεσθούν και χωρίς να ρισκάρουν.
Τελικά οι Εσθονοί Ott Tanak- Martin Jarveoja κέρδισαν τον αγώνα και ανέβηκαν στο πρώτο σκαλί του βάθρου του τερματισμού. Ήταν ένα καλό δώρο γενεθλίων για τον Tanak (είχε γενέθλια πριν από τρείς ημέρες).
Είναι η τρίτη του νίκη φέτος σε αγώνα του WRC και η 17η της καριέρας του.

Σήμερα άτυχοι ήταν οι Adrien Fourmaux- Alexandre Coria (Ford Puma Rally1). Οι Γάλλοι βγήκαν και πάλι από το δρόμο. Είναι η 6η έξοδος του πληρώματος της M-Sport .Το ράλλυ Βελγίου δεν ήταν και τόσο καλό για την ομάδα του Malcolm Wilson. Τα αρδευτικά κανάλια είναι πολλά στο Βέλγιο και κρύβουν παγίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Η πρώτη δεκάδα του τερματισμού 

 


 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης