Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, λίγο έλειψε να σταθεί μοιραίος για την Εθνική Πορτογαλίας στο ματς με τη Δανία, καθώς σπατάλησε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ.
Πάντως οι Ίβηρες, έστω και χωρίς τη… συνδρομή του, κατάφεραν να πάρουν τη νίκη (3-2), με τον «CR7» να εκφράσει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να φτάσει στην επικράτηση.
«Σίγουρα μετά από τόσες χαμένες ευκαιρίες, πιστεύω πως θα μπορούσα να τα πάω πολύ καλύτερα. Το θέμα όμως είναι πως η ομάδα νίκησε, οπότε δεν είναι στενοχωρημένος. Ας κερδίζει η εθνική κι ας μην πετύχω κανένα γκολ εγώ. Πλέον έχουμε στόχο τη νίκη στο ματς με την Ολλανδία την Κυριακή. Στόχος είναι η πρόκριση στα προημιτελικά και μετά βλέπουμε», τόνισε χαρακτηριστικά ο σούπερ σταρ των Ιβήρων.
Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
