Αντιμέτωποι με μια ευχάριστη έκπληξη ήρθαν όσοι βρέθηκαν την Πέμπτη στο κέντρο της Αθήνας.

Δύο ελάφια έκαναν την εμφάνισή τους στους δρόμους της πόλης, τραβώντας την προσοχή των περαστικών. Δεν έδειχναν να διστάζουν στιγμή. Πάνω τους είχαν καρφιτσωμένα δεκάδες χαρτάκια με ποιήματα, έτοιμα προς ανάγνωση. Τα ελάφια όμως δεν μπορούν να μιλήσουν…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απουσία λόγου ενεργοποιεί τρόπους επικοινωνίας, που παραμένουν σε «αδράνεια» μέσα σε μια καθημερινότητα όπου κυριαρχεί η ομιλία. Η κίνηση αναλαμβάνει ν’ αντικαταστήσει τις λέξεις και να στείλει το μήνυμα στον δέκτη. Η αρχική αμηχανία δίνει τη θέση της στο χαμόγελο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αναπάντεχο δεν παύει να είναι ωραίο μέσα στο ηλιόλουστο πρωινό…

Μέρος της εξερεύνησης νέων τρόπων αφήγησης του θιάσου του «Μυστικού Σαίξπηρ» παίρνει και η δράση της ομάδας «Νοσταλγία» καθώς δύο ελάφια «ξεφεύγουν» από την παράσταση και περπατούν στους δρόμους της πόλης, συναντώντας περαστικούς και χαρίζοντας τους ποιήματα.

Τα ελάφια δεν έχουν ρόλο αφηγητή καθώς η δράση αυτή δεν πρόκειται για performance και δεν αποκαλύπτει τίποτα σχετικά με το περιεχόμενο της παράστασης, που η ομάδα ανεβάζει φέτος την άνοιξη στη στέγη της, το Rabbithole (Γερμανικού 20, Μεταξουργείο). Περπατούν μεγάλες αποστάσεις, συναντούν γνωστούς και αγνώστους, χαρίζουν ποίηση και παρατηρούν τη ζωή στην πόλη.

Ίσως τα συναντήσετε κι εσείς μια από αυτές τις μέρες! Εναλλακτικά, μπορεί να τα δείτε στο Rabbithole, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις 21.00 το βράδυ έως τις 13 Απριλίου.

«Μυστικός Σαίξπηρ»
… από την ομάδα Νοσταλγία
14/3-13/4/2014

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο & Κυριακή στις 21.00
Rabbithole (Γερμανικού 20, Μεταξουργείο)

Κρατήσεις
: 210 5249903
http://nostalghia-theatre.blogspot.com
http://rabbitholespace.blogspot.com

Σύνδεσμοι
http://secret-shakespeare.com
http://secret-shakespeare.tumblr.com
https://www.facebook.com/secret.shakespeare
https://twitter.com/NostalghiaCo
https://vimeo.com/nostalghiatheatre
https://www.flickr.com/photos/116613184@N04/
https://soundcloud.com/nostalghiatheaterco/radio-spot

Διαβάστε επίσης:
«Μυστικός Σαίξπηρ», Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014, 18:00

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης