Η Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων θέλοντας να συμβάλλει έμπρακτα στην προσπάθεια των λειτουργών του συστήματος Δημόσιας Υγείας για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού προχώρησε στην αγορά υγειονομικού υλικού για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Χανίων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, παραδόθηκαν σήμερα 15.000 ειδικές πιστοποιημένες μάσκες στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων για την προστασία του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων κ. Μιχαήλ Μαρακάκης, σε σχετική δηλωσή του αναφέρει:

«Το σύνολο της χώρας έχει εισέλθει σε μια πρωτόγνωρη και δύσκολη μάχη ενάντια στον COVID-19. Πρέπει όλοι μαζί, πολιτεία, φορείς, επιχειρήσεις και πολίτες να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κερδίσουμε τη μάχη με όσο το δυνατό λιγότερες απώλειας. Η Τράπεζά μας, επιβεβαιώνοντας ακόμα μια φορά τον κοινωνικό της ρόλο, θα συμβάλλει στο μέγιστο βαθμό των δυνατοτήτων της  στη συλλογική εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας στη χώρα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Συνεταιριστική Τράπεζα Χανίων ευχαριστεί τους λειτουργούς του Εθνικού Συστήματος Υγείας για τη μέχρι τώρα προσπάθειά τους και τους εύχεται καλή δύναμη στο αξιέπαινο έργο που επιτελούν.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης