Μέχρι και σε τριάντα πολυκατοικίες την ημέρα έμπαινε ο νεαρός που υποτίθεται ότι μοίραζε φυλλάδια ενημέρωσης για τον κορωνοϊό Covid-19 ή διαφημιστικά σούπερ μάρκετ, αλλά τελικά αυτό που έψαχνε ήταν ανυποψίαστα θύματα για να τους αρπάξει χρήματα ή κινητά τηλέφωνα.

Στην τελευταία του «εξόρμηση» στην περιοχή της Κηφισιάς δεν είχε αντιληφθεί τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής που τον παρακολουθούσαν για ώρες. Περίμεναν ένα ακόμα «χτύπημα», όπως άλλωστε έκανε τους τελευταίους μήνες σε διάφορες περιοχές της Αττικής. Μόλις τον είδαν να μπαίνει σε μια πολυκατοικία, κατάλαβαν ότι αναζητούσε το επόμενο θύμα του. Είχαν πέσει διάνα, καθώς ο νεαρός κατάφερε να εξαπατήσει έναν ένοικο πολυκατοικίας αρπάζοντας το κινητό του τηλέφωνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 30χρονος Αλβανός, όταν δεν του άνοιγε την πόρτα ο ένοικος του διαμερίσματος, φρόντιζε να την… ανοίγει ο ίδιος και να μπαίνει στο εσωτερικό του σπιτιού αναζητώντας πολύτιμα χρήματα και κοσμήματα.

Το zougla.gr φέρνει στη δημοσιότητα ένα βίντεο από τον 30χρονο, ο οποίος γίνεται… λαγός όταν κάποιος τον παίρνει είδηση. Καταγράφηκε από κάμερα σπιτιού, σε ένα από τα πολλά χτυπήματά του στην περιοχή των νοτίων προαστίων, να πηδά μια μάντρα και να εξαφανίζεται.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 30χρονος έχει κάνει τουλάχιστον 22 περιπτώσεις κλοπών και το κέρδος του υπολογίζεται σε 130 χιλιάδες ευρώ. Μιλώντας με αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής φέρεται να τους είπε: «Έχω κάνει και άλλες πολλές κλοπές τις οποίες δεν τις θυμάμαι…». Γι αυτό το λόγο οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει την δημοσιοποίηση των στοιχείων του για να εντοπίσουν και άλλα θύματα του. Στην κατοχή του βρέθηκαν μέχρι και… ληγμένα φυλλάδια ενός πανηγυριού που διοργάνωνε κάποια εκκλησία τον περασμένο Νοέμβριο.

 

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και μετά την απολογία του, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση του.

Zougla Newsroom

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης