Ρεπορτάζ: Κώστας Μιλόβας

Αυτός είναι ο δράστης του άγριου ξυλοδαρμού που έλαβε χώρα στην Ελευσίνα τα ξημερώματα της προηγούμενης Παρασκευής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες του zougla.gr το θύμα βρισκόταν με παρέα σε καφετέρια της Ελευσίνας όπου διασκέδαζε. Πηγαίνοντας να πάρει το αυτοκίνητο του συναντήθηκε με τον Αλβανό δράστη Ρ. Μ ο οποίος διερχόμενος παράνομα σε μονόδρομο αγνόησε την επισήμανση του Θάνου, με αποτέλεσμα να διαπληκτιστούν. 

Ο Αλβανός δράστης γνωστός μποξέρ στην περιοχή της Ελευσίνας τράβηξε από το όχημα του το θύμα και ξεκίνησε να τον κτυπά με γροθιές στο κεφάλι. Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο Θάνος Αδάμ να τραυματιστεί πολύ σοβαρά στο κεφάλι και να παραμένει αιμόφυρτος στην άσφαλτο για σχεδόν 3 ώρες μέχρι τη στιγμή που τον παρέλαβε πλήρωμα του ΕΚΑΒ προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέχρι στιγμή ο δράστης παραμένει ασύλληπτος ωστόσο η αστυνομία γνωρίζει τα πλήρη στοιχειά του και είναι θέμα χρόνο η σύλληψη του. 

Από την πλευρά της οικογένειας του θύματος γίνετε έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει συμπληρωματικά την έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας να μη διστάσει και να βοηθήσει στην συγκέντρωση επιπλέον στοιχείων. 

Επισημαίνω ότι η Ελευσίνα είναι πολιτιστική πρωτεύουσα Ευρώπης και παρότι θα περίμενε κανείς να έχει επαρκώς επανδρωθεί με περισσοτέρους αστυνομικούς τόσο το Τμήμα Ασφαλείας όσο και το Αστυνομικό Τμήμα της πόλης δυστυχώς η ελλείψεις σε προσωπικό δημιουργεί τεράστιο πρόβλημα τόσο για την επαρκεί αστυνόμευσης της Ελευσίνας όσο και για την καθημερινή λειτουργία των τμημάτων.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης