Το μοναδικό κλειστό αθλητικό στάδιο που διαθέτει η πόλη της Νάουσας και φιλοξενούνται σε αυτό καθημερινά εκατοντάδες παιδιά μπάζει νερά.

Τις τρύπες στην οροφή του σταδίου έχουν εντοπίσει εδώ και καιρό αθλητές και προπονητές των συλλόγων που αγωνίζονται στο ΔΑΚ Νάουσας και παρότι ενημέρωσαν τους υπεύθυνους του δήμου, λύση στο πρόβλημα δεν έχει δοθεί.

Αθλητές του μπάσκετ, του χάντμπολ και του βόλεϊ προπονούνται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του κλειστού σταδίου και είναι πραγματικά ντροπή για την πόλη να αναγκάζονται οι προπονητές να σκουπίζουν τα νερά από το παρκέ με «πετσέτες».

 Οφείλει άμεσα ο δήμος και η αρμόδια αντιδήμαρχος να δει το θέμα της επισκευής της οροφής του σταδίου, που φιλοξενεί καθημερινά εκατοντάδες παιδιά που ασχολούνται με τον αθλητισμό στον δήμο της Νάουσας.