Για να έχει κανείς νεανικό δέρμα πρέπει να μείνει μακριά από τους επεξεργασμένους υδατάνθρακες με ζάχαρη, όπως τα μάφιν, τα μπισκότα, τα κέικ, οι κρέμες, τα γλυκά και τα πλούσια σε ζάχαρη ροφήματα και ποτά. Με άλλα λόγια, να προσέχει τον γλυκαιμικό δείκτη (GI) των τροφίμων, ο οποίος όχι μόνο επηρεάζει το σωματικό βάρος, αλλά έχει ζωτική σημασία και για το δέρμα.

Αυτό συνιστά – σύμφωνα με την εφημερίδα «Τάιμς» του Λονδίνου – ο δρ Νίκολας Περικόνε, ο αμερικανός «πρύτανης» της Δερματολογίας, ειδικός σύμβουλος αντιγήρανσης των διασήμων και συγγραφέας του βιβλίου «7 μυστικά Ομορφιάς, Υγείας και Μακροζωίας» («7 Secrets to Beauty, Health and Longevity», εκδ. Random House)…

Διαβάστε περισσότερα στο govastileto.gr